Tugbik Kızlar perine masajı öneriyor musunuz? Teknikleri nelerdir,nelere dikkat etmeliyim yaparken ? ☺️ 33 haftalık hamileyim 🙏🏻🤰🏻
Weewe Tugbik 34+1 de doktoruma sordum, yapma doğumu tetikleyebilir dedi ama benim serviks 17 mm şu an, erken doğum riskim var belki o yüzden söylemiş olabilir. Kendi doktorunuza danışın sizin gebelik sürecinize göre yorumlasın.
busubusu Tugbik prensesinanasi 36dan sonra öneriyolar canım tırnaklar kesilmiş ve eller yıkanmış olmalı doğumda yırtık olmaması için öneriyolar ama ben yaparken çok zorlandm başta şmdi alıştm biraz bir ayağını yüksek biyere koy öyle dene ilk başta biraz acıyo sonra daha sonra alışmaya başlıyo :)
Tugbik prensesinanasi Bende tam olarak bilmiyorum ama bence 35.haftadan sonra yavaş yavaş yapılsa iyi olur gibime geliyor haftada 1 2 3 arttırarak 🤔 fazla dedim belki bilmiyorum yanlış bilgi vermeyim şimdi 😂
Nebahathumeyra 36 dan sonra başla demişti benim doktorum Doğumu tetiklemeyelim dedi. 36+4 de de dopum yaptım 😊🙈
Tazeannevebebegi Nebahathumeyra kendi kendine perine masajını nasıl yaptın canım yapabildin mi pekiii 😇
Tugbik Nebahathumeyra aaa acaba masajla etkisi var mı 37 de doğurdun ya? Peki bir kolaylık sağladı mı :)
Tugbik Nebahathumeyra Bende Resiruh043 bende deneyeceğim haftaya bakalım olur inşallah olmazsa eşimden rica edeceğim artık 😂
Esrabrhkl Tugbik bana fun doktorum yap dedi 35 haftalığız . Zeytinyağıyla u masajı yap dedi hem rahatlatıyor hem açılma oluyor dedi.yapicam bende bugün zeytinyağı aldım