Ceylin96 günaydın ☀️ canım👍Dün okudum mesajını ama ancak cevap yazabildim kusura bakma lütfen 🙏sağol canım tüm güzel dileklerin tüm güzel sözlerin için 👍çok mutlu oldum İnan ki 👍evet haklısın mutlu bi insanım hayatı yaşamayı insanları seviyorum 🥰 pozitifim 👍gülmenin bir insana yakışan en güzel hareket olduğuna inanıyorum 😬 ben doğuştan böyleymişim aslında annem hep güldüğümü hep mutlu bir çocuk olduğumu anlatır durur 👍tüm söylediklerine katılıyorum 👍hani gerçekten beni doğru anlayıp yorum yapmışsın teşekkür ederim 🙏 sadece bir şeyi açıklayacağım ☺️İyi bir insan olduğumu söyler dururlar kin beslemem nefret etmem kötü duyguları kalbime almadım ben 👍neden mi 🤔 çünkü alsaydım kimseye bişey olmayacaktı benim kalbim nokta nokta kararacaktı 🥺bu en son istediğim şey ☺️ Ha Allah katında yerim nedir onu bilemem onu kimse bilemez 🙏 çok da herşeyi yapan bir kul değilim Allah affetsin 🙏🤣 insanlara iyilik yapmıyorum aslında ben sadece içimden geleni yapıyorum 👍bana kimse istemediğim bir şeyi yaptıramaz bu hep böyleydi 👍 ne annem ne babam ne de kocam ☺️Zaten mecbur kalıp yaptığım şey olursa hiç bir şeye benzemez 🙈ama isteyerek seve seve yaptığım şeyler de harikalar yaratırım 👍bu konu da çok iddialıyım 👍bi de yaşadıklarım bana gülmem gerektiğini hatırlattı 😬 bakma bende her insanda olduğu gibi zor bir sınavdan geçtim ☺️Cenneti ve cehennemi bu dünyada yaşadım ben 🥺karşılık beklemeden sevmeyi becerdim vermeden almayı ...insan fıtratı öyle bişey ki bak bunu deneyin yalansa söyleyin bana ...hangimiz insanların yaptığı kötülüklerden önce iyiliklerini iyi yönlerini hatırlıyor ???bunu yapan çok az insan var 👍çünkü insan beyni kötü şeyleri unutmamaya hatırlamaya göre programlanmış bu yaratılış gereği 👍İyilikler unutulur kötülükler hatırlanır önce 👍ben bunun tersini yapabilen Ender insanlardan olduğuma inanıyorum 🙏bir de şöyle bişey var tabi şans mı dersiniz kader mi kısmet mi bilmiyorum 🤷♀️ ben hayatım boyunca istediğim her şeye kavuştum şükürler olsun 🙏 mükemmel anne baba bulunmaz imkanlar beni çok seven çok sevdiğim kardeşler sülale istediğim okul meslek aşık olduğum adamla evlendim yine imkanlar sınırsız be şimdi yaşamadığım duygular heyecanlar yaşıyorum 🙏anne oluyorum kızım olacak yaa hep hayalini kurduğum dünya güzelim geliyor inşallah 🙏 ben daha Allahtan ne isteyim yaa 🤔yani bu hep söylüyorum yatıp kalkıp herşeye şükrediyorum iğnesinden ipliğine özellikle bu kız beni sağlığıma kavuşturdu bana en büyük lütuf verildi 🙏yani düşünüyorum düşünüyorum hani maneviyat tamam 👍 insana da doydum herkes yanımda maddiyatı hiç söylemiyorum bir insana hayatında ne lazımsa gerekli gereksizi bile var 😬 yok yok anlayacağın 👍daha diyorum ben töbe estağfrullah belamı mı isteyim diyorum 🤔😬🤣🙈bulamıyorum yok yaa yok 😬şükürler olsun🙏Allah herkese nasip etsin dilediklerini 🙏gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin 🙏 şunu da söyleyip bitireyim yine çenem düştü insanlara yaptığım eziyete son vermeliyim 🤣şaşırdınız mı sanmıyorum 🙈5 satırdan kısa bir mesajım yok heralde neyse ... Rabbim iki sebepten insana istediklerini ve kötü şeyleri verirmiş .birincisi kahrından sırf benden artık tek bişey istemesin diye verdikçe verirmiş çirkin sesini duymayayım diye👍 İkincisi çok sevdiği kullarına dert verip dua etmesini istermiş kulumun o güzel sesini duyayım diye 🙏ben cenneti de cehennemi de yaşadım dedim yaa 👍ya Gerçekten Allah’ın sevgili kuluyum ki bana bunları verdi iyiyi kötüyü yaşattı hepsine şükür 🙏 ya da Rabbim verdikçe verdi ki kessin sesini otursun da o bet sesini duymayayım diye 🙈 inşallah ikinci değildir 🙏 evet herşeyim var şükür 🙏 ama ben herşeye ikinci sedefe kavuştum hep gerisinden geldim hayatım bu hep böyleydi olsun olsun da ikinci de olsun dedim 🙏ikinci de okul kazandım ikinci de meslek sahibi oldum kocamla bile 1.5 sene ayrı kaldım artık ne ben İnandım evleneceğimize ne de bir başkası 1.5 sene sonra barıştık aşkımıza yeniden başladık daha çok sevdik bağlandık herşeye birlikte katlandık birlikte kucakladık mutlulukları 2.senemizin sonunda 2 ay nişanlı kalıp 16 Temmuz 2017 de evlendik muhteşem bir düğünle 🙏hatta bugün bizim nikah yıldönümümüz 👍 o da yetmedi bebeğimiz olcaktı ilkini ben karnımda kaybettim düşük yaptım evlat acısı gerçekten zormuş onu anladım 🥺rabbim kimseye yaşatmasın ki ben tanımamıştım daha onu iyi ki de tanımamışım tanısaydım daha zor olurdu 🙏hala test çubuğunu ultrason görüntüsünü saklıyorum 🥺niye saklıyorsun i diyorlar seni üzüyor diyorlar doğru haklılar ama o benim ilkimdi ha bu yavrumu da çık seviyorum ama bu bebek o bebek hiç bi zaman olmayacak aynısı olmayacak 🥺rabbime şükürler olsun ki bana kızımı gönderdi 🙏sağlıkla kucağıma alayım inşallah 🙏 ya insanların ne dertleri var benim ki ne ki yanında 👍ha canım sağol düşüncelerin için çok hoşuma gitti 👍ben resmine bakmamıştım bugün baktık ne kadar güzel bir kadın ne kadar güzel bir annesin ☺️Allah özene bezene yaratmış senden doğacak afeti düşünemiyorum 🙏maşallah 🧿 ben Ankara’da yaşıyorum sen nerdesin bilmiyorum paylaşmak istersen haberleşiriz numaramı özelden verebilirim öyle bi imkan var mı burda bilmiyorum 🤷♀️Buluşuruz konuşuruz gezeriz ben insanlara çabuk güvenirim kimse de adam yemiyo sonuçta 🤣hadi dikkat et canım kendine👍Öpücüklere boğul 😘😘👋