Eygy 12 haftalık hamileyim sürekli ama sürekli canım makarna istiyor bol domates soslu makarna nedir bunun kerameti bilen duyan var mı 😂😂😂😂
yasamnidamom Eygy Amaniinnn çok dikkat et , Hiçbir faydası yok vücuduna ve bol bol kilo olarak döner , onun yerine su iç daha iyi 😅😂
zynpgdkl Eygy of bilirim o duyguyu dün bi anda aklıma bi geldi bi tencere yaptım bol soslu içine taze nane reyhan maydanoz doğradım 2 tabak yedim ya 😂
ZeynebFuad Eygy makarna icin. Bol bol yapda ye afiyet olsun😋. Bakalim biz ne asericez🤢ben hala bisey yiyemiyorum
Eygy ZeynebFuad 😄😄😄 bulantılar kesilince çılgınlar gibi yemeye başladım bende siz de öyle olursunuz büyük ihtimal
sevval55 Aşerme değil ama bu ara benimde sadeve makarna yiyesim var ve her gün bi tencere yiyorum kendi başıma salçalı maydonozlu falan 😍
Kvggbibg sevval55 maydanozu fazla kacirma canim dikkat et bende cok seviyorum da zararli diyolar onerilmiyor
sevval55 Kvggbibg doktorum detoks ödem amaçlı suyunu içenler için zararlı yemeklerine katabilirsin dedi cok seviyorum cunku kısıtlansam zorlanırdım😀