Gamizz Mervednr Ertan adalıya görümcem gitmiş gayet memnun kalmış ben hiç gitmedim ama her giden Ertan beyden memnun 😊 Rabbim kolay sağlıklı gebelik ve sağlıklı kolay Doğum versin hepimize😊
Mervednr Gamizz ailemden biri gibi o kadar samimi ki çok memnunum 🥰 amiin inşallah siz kaç haftalıksınız
EbruEgemen1123 Mervednr Ertan beyle kısa bi süre doğumlara girdim efendi biriydi ama muayene olmadım hiç hastası olarak nasıl bi doktor bilmiyorum. Altuğ beyi de duydum adını hep ama hiç tanımıyorum. kararsızım bende okullar açılana kadar Balıkesirde kime gitsem diye düşünüyorum.
Mervednr EbruEgemen1123 çok ilgili bi doktor ben genelde devlette kaydım olsun diye ikinci bir doktorum var. Ertan beye güvenim sonsuz bir çok konuda aklında soru işareti kalmıyor. Hatta sorabileceğim bütün soruların cevabını veriyor
mervedd Sunay10 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun benim doğum sezaryen olacak 10 Temmuz gün verdi birazda korku ondan sayılı gün gelip çattı Allah sizleride sağlıkla kurtarsın kolaylıklar versin insallah
Miniklerim_ Edremit’te İsmail keskin var ona giden yok mu oda Harika bir doktor ben İstanbul’da yaşıyorum oraya geldiğim zaman ona muayene oluyorum ayrıca bundan 12 yıl önce annem de hamileyken hep ona gitti oda aşırı memnundu ☺️