Gamizz Serenayss ooo siz baya baya son demlerdesiniz😊 Rabbim sağlıklı kolay doğum nasip etsin😊 cinsiyeti
Serenayss Hilal94 memnun musunuz doktorunuzdan ve hastaneden açıkçası evde suyum gelirse özele para yatırmaktansa devlete gitmeyi düşünüyorum
espalp Gamizz Sevgi hastanesinde Ali bey vardı ben daha önce düşük yaptığımda ona gitmiştim çok memnundum ama Almanya’ya gitmiş🤦🏼♀️ Ali bey olsaydı Sevgi’ye gelirdim kesin doğuma. Siz Nurettin beyden memnun musunuz?
medine_ Gamizz merhaba uzun zaman olmuş doğum yapalı ben de 38.haftadayım şehir değişikliğinden dolayı balıkesirde doğum yapıcam nurettin beyden memnun kaldınız mı bir de doğumdan sonra bana heyet raporu verebilecek biri mi acaba izleniminiz nasıldı
Gamizz Serenayss ben gayet memnunum 😊 Geçen sene görümcem de sevgide normal doğum yaptı doktor ve hemşirelerde gayet ilgililer 😊 sen memnun musun
Hilal94 Serenayss evet çok memnunum burhanıyeden Edremit’e geliyorum o yüzden siz hangi doktora gidiyorsunuz
Beyzanurlina Gamizz ögrenemedık canım cok hareketli alaaddin beye gidicez bu carsamba renkli ultrasyondan bakıyo belkı görür 😍🙏🏻
Tospikkk Gamizz ben malesef gurbetteyim eşim asker 😊 ama detaylı için balıkesire gelicem sevgide detaylı ücreti ne kadar bilginiz varmı
Kubra1010 Bende varım yarın kalp atısını duymaya gidicem 7haftalık doktorum da mehmet keçeciogluna gidiorum özelde de aladdin beye baslıcam nasipse