Pimpiriklianne Emellezel en yakın bakırköy Sadi konuk ya da Kanuni Sultan Süleyman devletlerde yok maalesef 4lu test varmış sadece Beylikdüzü nde
Emellezel Pimpiriklianne kanuniye gittim artık orda yapmıyorlarmıs sadi konuğa git dedi doktor bende özelde yaptırdım napiim🙆🏻♀️
TugceErsl Devlet hastahaneleri yapmıyormuş artık sadece k.çekmece devlette var orası da sadece çok acil durumlarda yapıyormuş. Ben de çok araştırdım randevu aldım ama bakmadılar😏😑
Pimpiriklianne Emellezel ben Sadi konuk un bahçelievler ek hizmet binasında muayene oldum 2li test yapıyor musunuz dedim ana binaya randevu verdiler bı kağıtla ama sadece tarih ve saat yazıyor Dr kim hangi oda yazmıyor bakalım nasıl olacak nerede yaptırdınız? Ve ne kadar ödediniz acaba?
Emellezel Pimpiriklianne evime yakın tıp merkezi var orda yaptırdım 250 liraya canımm sen nerde oturuyosun
Pimpiriklianne Emellezel Beylikdüzü buralarda bayağı pahalı herşey eşimde tek çalışıyor o yüzden devlette halletmek istedim.
Emellezel Pimpiriklianne anladım canımm özellikle su zamanda herkes aynı davranmaya çalışıyor bende devlette yaptıracaktım ilk ama kanunideki doktor dedi bana artık yapmıyoruz özelde yaptır diye bende mecburen yaptırdım özelde