Fatosyp Kızlar hamilelik süresince kol , bacak, omuz herhangi bi ağrı yaşayan var mı? Etraftan duyduğum kadarıyla böyle ağrılar oluyormuş ve çocuk oluncaya kadar geçmiyormuş.
seftalicicegi Fatosyp tatlım denilenlenlere inanma o kadar nasıl ki kimsi bulantı yaşıyo kimsi yaşamıyo bu da öyle çok şükür bende ağrılar falan olmadı olcak diye kaidede yok herkesin hamileliği farklı rahat geçirebiliyorsan tadını çıkar.
Nur___ Fatosyp biraz da yaşayış şekline göre değişiyor mesela işten aksam eve giderken ağrımayan yerim yok pert hani herkesin farklı oluyor
Fatmanurozgr Fatosyp Bacaklarım çok agryo benm özllkle gece uyutmyo 🤦♀️ zor geçen Bi hamllgm var 💁♀️
Fatmacbc1997 Fatosyp 9 haftalık hamileyim ve başından beri çok fazla vücut agrilarim oluyor akşamları yatamiyorum ayaklarım falan sanki uzun bi yol yürümüş gibiyim 3 gündür omuz ağrısı çekiyorum agliyacak durumdayim nerdeyse bide boyun fitigi var ilaçta icemiyorum bebekten dolayı
Fatosyp seftalicicegi canım bende 1 aydır omuz ağrısı var geçmedi o kadar doktora gittim film falan da çektiremiyorum verdikleri kremlerde bi işe yaramıyor yırtık var omzunda dendi ama hiçbir ters hareketim olmadı şimdide etrafımdaki insanlar hamilelik süresince böyle ağrılar olur diyolar şaştım kaldım
seftalicicegi seftalicicegi ağrının olduğunu bilmiyordum ama hamilelikten oluyodur Allah şifa versin kuzum 😘 yorma kendini çok iş yapma daha fazla tetiklemesin
Berna3434 Oluyo ama bünye meselesi bnm ki çok hassas galiba kalçam fazla bir ağrısı vardi elhamdülillah geçti şimdi de kasık ağrısı başladı ama çok çok şükür
Fatosyp Berna3434 benim 1 aydır var ve geçmedi acaba gerçekten yırtık mı var yoksa hamilelik yüzünden mi bilemiyorum 😏
Fatosyp Fatmacbc1997 bende çok çektim omuz ağrısı işte ilk zamanlar çok ağlıyodum aşırı ağrım oluyodu ama şimdi o kadar ağrım yok sadece fazla kullanamıyorum kolumu
Fatosyp seftalicicegi ağrı devam ediyor ama ilk günlerdeki gibi değil tabi 1 aydır raporluyum bi yerden başlamam lazım artık
espalp Fatosyp benim ellerim ağrıyor sadece. Demir ilacına alerjim çıktı bu el ağrısı da ondan hatıra kaldı