adm Forumumuzda size daha iyi hizmet sunmak için birtakım geliştirmler yapıyoruz. Bu süreçte bazen foruma ulaşamayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey uygulamayı kapatıp açmak. Görüş ve önerileriniz için de biz@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz.
pamuksekerinannesi adm Defalarca mail gönderdim ancak kullanıcı adımı değiştirmek için hiç bir güncelleme yapılmıyor ve geri dönüş sağlanmıyor!
Mommy Berbat oldu bu iyileştirme eski hali daha güzeldi her yer reklam ve reklamı geçtim sürekli donuyor hata veriyor kasıyor hiç iyi olmadı malesef o kadar sinir etti ki resmen silmek istedim bugün proğramı 😡
semra2598 Zeynep esolinaaaaa eğer sonradan vicdan yapıp rahatsız olmayacaksınız tabiki sizin rahat ettiğiniz şekil en güzeli 🤗
Naznaz Ekranımda sürekli loading işareti dönüp duruyor kapatıp acıyorum gitmiyor güzelim uygulama biraz mahvoldu sanki son güncellemeyle😑
merveakbaba92 Kesinlikle gruplandırma ve konu arama olmalı ki aynı konuda birden fazla başlık olmasın.
Dsa Ayarlarsan kullanıcı adımı değiştiremiyorum. Birde neden hep tek bebek olarak aplicasyonlar var. Ben ikiz benek bekliyorum. İkiz bebek seçeneği de olmalı. Bebek mesaj atıyor. 1. Tekil şahıs 😂😂
pamuksekerinannesi Dsa Kullanıcı adınızı mail gönderin demiş admin. Ben gönderdim istersen sende gönder canım..