Mlkemrecre Rbs111 bizde çok araştırdık farklı bir isim istedik Ecre ismine karar verdik Kuranda bi çok Ayette geçiyor mükafat ödül anlamında isim olarak konulması uygun görülmüş ❤️😍☺️
Didi6 2prensesannesii Mihrimah çok güzel bir isim, ama tek başına. Mihrimah Nisa çok uzun sanki canım.
Seda-kck97 2prensesannesii ay mihrimah nisa cook güzel 😍 eşim kabul etse mihrimahı çok isterdim koymayı
Seda-kck97 Oglumabioluyor60 benim kızkardeşimin adi Sara esas olanı sare değil Saradır bence çok yakışır yanına kızkardeşimde olmasa ben hemen koyardım kızıma
feyzaa34 Ozgeliz yok hayır canım. Arya düşünüyoduk islami bir isim olsun dedi eşim sare ye karar verdik
Ysmn0807 Ben 5 haftalıgım cinsiyetim bile belli degil ama kız olursa ismi belli babası asel diyo kesinlikle bende aselduru aselmasal aselderen aselmina birine karar vericem inşallah 🙈🙈😂 sizede fikir olsun 🥰
Ysmn0807 Ecrin liyada cok güzel ve anlamlı bi isim arkadasımın kızına koymuatuk prenses annelerine tavsiye ederm ☺️
Elifyor Bade ismini çok istiyordum ama koymak caiz değilmiş malesef geçenlerde de rüyama zümra ismi girdi o günden beri aklımda zümra var ama yine tam karar veremedik 😍
Ades34 Gokcellist Ablamın adı Mercan çok güzel isim gerçekten ablamın ismi olmasaydı ben de düşünürdüm hem çok fazla yok 🥰
Ozgeliz feyzaa34 hım önceden postunu görmüştümde ondan sorayım dedim 😊 siz hangi İsmiyle sesleneceksiniz 😊