Asli92905 Denizkasalll 🙋♀️Yaşadım bu durumu. Kanda çıkmadı hamile değilim sandım. Kan testinden 20 gün sonra hala adet olamayınca kontrole gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 🙂
Denizkasalll Asli92905 inşallah benimde öyledir ya ama kasıklarım çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi umudum da kalmadı ama yıkılmadım ayaktayım ..💪🏻
Denizkasalll Asli92905 peki siz her an adet olacak gibi hissettiniz mi ? Ben sanki her an adet olacakmışım gibi ağrım çok belim çok ağrıyor bilmiyorum anlayamıyorum 🙄
Menis21 Denizkasalll Yumurtlama günleri aslında o belirtilen tarihlerde olmuyor çoğu insanda öyle anlatıldığı gibi 11. gününden 16. 18 . Gününe falan malesef bence denemeler adet bitiminden diğer adet olmaya kadar gün aşırı sürekli denenmeli ....
Denizkasalll Skn23 ya yine gece gece ağzınızdan bal damlıyor gerçekten süpersiniz yeni bilgiler öğreniyorum sağolun😺❤️🙈
Asli92905 Denizkasalll tabi ki hep adet olacakmışım gibi bekledim. Kasıklarımda ufak ufak agrılarım oldu ha bugün olucam ha yarın olucam derken meğer hamileymişim işte 😊
Mams Denizkasalll rabbim ol der olur sen dua ni tam dile vakti saatini o bilir 🙏 umarım en kısa zamanda çok güzel haberlerini alırız
bebekteyaparimkariyerde Denizkasalll sonradan çıkan varmı bilemem varsa muciZedir ama yıkılma dur bakalım hergün değil gün aşırı yani iki günde bir birliktelik olması gerekiyor sperm sayısı 48saatte kendine geliyor.bizdede öyle olmuştu ordan biliyorum doktorum gün aşırı birliktelik olması gerekli demişti.hemen yıkma kendini ve sabırlı ol hemen test yapma gülüm psikolojik olarak kendini yıpratma gecikmeni yaşa hatta mümkünse tarih takibi bile yapma.
Denizkasalll Sabah adet olmam gerekiyordu hala daha olmadım normalde sabah ilk idrarımda ya da çamaşırımda muhakkak görürdüm saati dahi şaşmaz içime dert ettim resmen olsam rahat edicem ama olmayınca hala umut devam ediyor 🤦🏻♀️
Sny_hkn10 Denizkasalll al benden de o kadar hatta geceden ped takarım sabah bulaşıyo diye dün gece de taktım hala gelen giden yok ama sol kasığım ağrıyor arada bir de kramp giriyor iyice bılandım düşünmek istemiyorum ama aklımda hep
Denizkasalll Sny_hkn10 valla bende aynı senin gibiyim olacaksam olayım rahatlıyayım bari seninde adet günün bugün değil mi?
sevval55 Denizkasalll yumurtlamanızı ovulasyon testiyle mi takip ediyorsunuz telefondaki programlara göreni
Denizkasalll sevval55 kuzum telefon programından takip ediyorum pepapp dan ama ben eşimle adetim biter bitmez hemen hemen her günü değerlendirdim adete yakın günlerim boş kaldı sadece ama aralarda yine var üç günde iki günde bir felan bilmiyorum belki o günlerdede gebe kalmış olabilirim
sevval55 Denizkasalll telefondaki yanlış bebegim o yüzden her insan o günde yumrtlamıyor mesela ben hamile kaldıgım ay 7. Günde yumurtladım dusunebiliyo musun telefondaki takvime göre yapsaydım boşa gidicekti bir ayım allahtan ovulasyon testiyle takip ediyodum bence ovulasyon testlerini dene bir ay da🙏🏻
Deletedmom00170 Denizkasalll kuzum malesef yok hamile olmayan kadında 0 ile 5 arasında oluyor insallah dileyerim Allahtan Anne olabilirsin denemeye devam et 🌼
Denizkasalll Deletedmom00170 adet öncesinde kaldıysan hala şüphe devam ediyor dedi doktorum bugün adet günüm normalde günü değil saati dahi şaşmaz sabah adet olurdum ilk idrarda görürdüm ama hala olmadım kafam çok karıştı gecikmeler devam ederse bir kaç gün sonra kan testi yaptıracağım