anniskom Hamileliğimin başından beri hiç göbeğim çıkmadı zaten. 26 haftalıkkken suyum geldi. Suyum geldikten sonra karnım hiç kalmadı. 10 gündür hastahanede yatıyorum. Ve artık senin karnın niye hiç yok sorusundan o kadar sıkıldım ki. Zaten benim her tombik karın gördükçe içim gidiyor bide sürekli aynı şeyleri duymak canımı yakıyor. Sonra diyorum Rabbim bebeğime sağlık versin gerisi takılacak gibi 😔değil.
Melektrk anniskom niye takıyorsun ki insanları bu kadar bebeğin sağlıklı olsun yeter daha mı önemli onların söylediklerini sizene kardeşim de bırak onların morali bozulsun sen bebeğine odaklan bak stres üzüntüden uzak dur bebeğin biraz daha içerde kalsın yaşama şansı artsın ne kadar durursa o kadar iyi bırak insanları 👍
Nurcannedom anniskom Canım bosver takma sen bebisini dusun uzme onu bende 28 haftaligim karnim hic yok neymis zayif olurmus yok soyleymis ne alakaysa etraftaki soylenenleri takacak olsak vay halimize
Nergis34 anniskom aman takıldığın şeye bak ben 38 olmak üzereyim suan benim bile o kadar net belli değil o şekilde sorup canımı sikanlarada cewapimi weryrm 😂🙋♀️🙋♀️
anniskom Nurcannedom bi de o var. Sürekli o çocuk çok zayıf olur diyorlar. Karın büyüklüğüyle çocuğun kilolu olması doğru orantılı mı
Nurcannedom anniskom Her kes kendini doktor ilan etmis kendi bildigini okuyor doktor sıkıntı yok saglikli dese bile yok yok söyle olmasi lazim boyle olmasi lazim bi salın şu hamileleri cocuk olana kadar kırk laf yok olmuyomus neymis dusunmuyomus sanane arkadasim benim hayatim kisacasi her seye bir laf buluyorlar bizde gulup gecelim sadece uzmeyelim bebislerimizi😘😘😍😍😂😂😂
anniskom Anlamıyorum insanları. Karın ne kadar büyükse bebek o kadar sağlıklı diye düşünüyorlar. Bide dudak büzüştürüp kafa sallamaları yok mu. Halbu ki ayına göre çok şükür kilosu boyu yerinde görünüyor. İnşallah içeride kaldığı zaman için de de güzelce büyüsün
kubradr anniskom bebeğin iyi olsun sen iyi ol gerisi boş benımde 3 aydan beri kocaman bir karnım var bende ayy karnın Ne kadar buyuk aaaaa gibi tepkilerden bıktım emın ol oda İyİ deıl catlak ıcınde karnım taşıması zor yırtıldım hep ne yurutuyo ne oturulmuyo hıc kafana takma hayatım Allah sağlık versin
eylulvari anniskom üzülme lütfen, ben 37 haftalığım ve hala karnım çoğu gebeye göre küçük. önemli olan senin ve evladının sağlığı. hem küçük göbek daha rahat oluyor 🥰
Elfbrcn Biz de karnimiz kocaman kiyafet bulamiyoruz giymeye diye uzuluyoruz, hayat işte :) Saglikli olsun evladin, evlatlarimiz... Gerisi boş... 🤗
Alisannesi anniskom suyun bitti mi peki . Benin de suyum bitmisti ölü dogum yapmistim mecbur 18 haftalikken. Sizinki yasiyo mu
anniskom Alisannesi yaşıyor çok şükür. Kendi idrarını yapabildiği için suyunu tamamen bitirmiyor. Gidebildiğimiz yere kadar gidecez. Sağlıkla kucağıma alayım başka bişe istemiyorum.
Esuyum38 anniskom cahil insanlar olunca böyle oluyor demekki karnın dışa vurmuyorsa demekki iç karnın geniş ki bebeğinin büyüklüğü dışa vurmuyo sen milletin dediğini takıntı yapıp bebeğine de kendine de sıkıntı etme sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Efsoo anniskom yaa insanlar ne kadar cahil be.sen olara bakma tatlim.bizde kocaman gobekle kendimi kaldiramiyoruz artik iyice bunaltik valla.
Tazeanne0134 anniskom bebeğin yaşıyor mu yaşıyorsa üzülme iç karnın geniş olduğu için çıkmamıştır üzme kendini bebeğini düşün sen annesin her duyduğunu her söyleneni kafana takma internetten araştır doktoruna sor hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına doktora gidip bebeğinin sağlığını duyduktan sonra çıkmasın ya ne kafani takıp kendini üzüyorsun