Derya_01 21+4 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve ilk kez Sol kaburga bölgesinde alt kısmında şiddetli ağrılarım oluyor sanki bıçak batıyormuş gibi geçmek bilmeyen dayanılmaz bir acı neden oluyor ki ne yaparsam hafifler yada geçer bu durum
zynpgdkl Derya_01 21+6 haftalığım benimde çok kötü agrılarım var😔... magnezyum verdiyse doktorunuz o rahatlatıyor biraz..
Tugceee123 Derya_01 benim o kadar şiddetli değil ama ara ara ağrım oluyor hatta suanda da biraz gerilme ve batma gibi ağrı var sanırım genişleme ağrısı bu yanmayla karışık ağrı hissi araştırdım ve çoğu gebede olduğunu öğrendim umarım bebeklerimizi sağlıklı olsun Allah zamanında doğurmaya nasip etsin sağlıkla 🙏🙏🙏
Derya_01 zynpgdkl içiyorum ama bazı günler unutuyorum peki siz bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben çok bişey hissedemiyorum moralim bozuluyor bazıları daha erken hissettim diyor bende öyle olmadı bir kere belki de hissettim tam anlamıyla başka da olmadı
Derya_01 Tugceee123 amin kardeşim inşallah çektiğimiz tüm dertlerimizi unuturuz inşallah kucağımıza saglıklı ve hayırlı bir evlat olarak alırız inşallah bebeklerimizi
zynpgdkl Derya_01 benim kız çok hareketli maşallah 18. Haftanın sonundan beri hissediyorum hele son bi haftadır bayağı vuruyor bana.. sanırım kişiden kişiye değişiyor kuzenimde benimle aynı haftada onun kızı hiç hareket etmiyor çok az hissediyorum oda çok hafif dio