Neslihan1 NURmarangoz Allah izin verirse son 1 hafta yada 10 gun kaldi tabi erken gelmzse 2 gundr gecelri agrilarim oluyo eşim gelick gelick diye guluyo 🤦♀️ rabbim herkese saglikli sihhatli kucaklrimiza almayi nasip etsin🤲
NURmarangoz Neslihan1 Aminnnn inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Gulchirai AzraCaglar benım 25. Hafttadan berı başı aşağıda 30 bile aşağıdaydı sonra bir sancı gırdı karnıma ve midem ara sıra bulanyor tekrar yukarı çıkmamıştır başı :))))))
AzraCaglar Gulchirai Artık başı dönmez kolay kolay. Benimkide 28 haftalık aşağı döndü bi daha yukarı dönmedi başı😅 Ayaklar yukarıda olduğu için sürekli bulantım var🙄
Neslihant NURmarangoz bn 31 yeni olucam ama bnmki dönmüş bile ama resmen yan durduğunu hissediyordum meger dönme cabasindaymis😂
Deletedmom139 NURmarangoz benim oyle oldu 33e kadar donmedi suan 34um.iki uc gun karnimda agri sızlama oldu meğerse bebek dönmüş bugün öğrendim
lilamom NURmarangoz bana donerken doguruyrm zannedersin demisti o kadar olmadi ama agrim cok oldu bide onceden gogus altim bos gibysi rahattim smdi tekmeyi ordan yyrm midemi sikistryr nefesim daraliyor oturrken ittryr yukri dogru baya fark var yani
NURmarangoz lilamom ben tekmeleri altta hissediyorum karnım sarsılıyor ya da içimden bir şey kopup gidiyor sanki 😄
butterfly4 @Zeynepasya24 ben hareketlerini heryerde hissediyorum, göbek hizasında sağda solda aşağıda, bu ne demek oluyor acaba dönmmemiş mi? 33 haftalığım en son 30 haftalıkken dönmemişti
butterfly4 @Zeynepasya24 ayy hadi inşallahhhh ya, bu hafta içi randevum var meraktan ölücem döndümü dönmedi mi diye napıyo bizim minnoş içerde bakalım
lilamom NURmarangoz ben donmeden tekmeleri altta hissediyordum yukarda hafif hareket oluyordu simdi tam tersi ve asagiya baski var
Nurzeynep NURmarangoz inşikak süresini bol bol okuyun orada secde ayeti var secde emrini alan bebeginiz mutlaka dönecektir InşâAllah