Zeynepasya24 Kızlar Bitlis Tatvan da olup devlet hastanesinde Doğum yapan var mı varsa nasıldı ilgi temizlik açısından
esrosatt Zeynepasya24 Dr serhat bey var ona ıyı diyorlar siz söylemezseniz devlette personeller çok ilgili değil temizlık acısından😬
esrosatt Zeynepasya24 bildiğim kadarıyla hayır siz dr olarak kime gidiyorsunuz tatvan can 1500 civarı diye biliyorum ücret sezeryan
Zeynepasya24 esrosatt ben zaten can a gidiyordum da Doğumu devlette yapmaya karar verdim yeterince soydular can da 🤦🏻♀️ Daha yeni gidicem devlete Alper bey varmış ona
Zeynepasya24 esrosatt bakalım .. uygun derken 70 lira sanırım her seferinde veriyoruz içerde 5 dk duramıyoruz hızlı bi şekilde bakıp gönderiyor + doktor pek konuşmuyor anlatmıyor tuhaf bana
esrosatt Zeynepasya24 ben sağlıkçıyım diye indirimli giriyorum 50 tl konuşuyor ama ben soruyorum da birseyler
Happypregnat Zeynepasya24 öğretmene indirim on lira sorun lütfen indiriyorlar gerçi bizde 80 den 70 e indirimden faydalandik sizede indirim uygulsmislar gibi
Happypregnat Gönderi çok eski ama doğum yaptıniz mı bende Tatvan bitlus devlet hastanesi nde doğum yapmayı düşünüyorum