Nuraslanklc Normal dede bulantım oluyor ama hiç gün içinde istifra edecek kadar olmuyordu taa ki bugün decavit i kullanana kadar bu tür etkileri yaşayanlar oldumu kullanmaya devam etsem mi bilemedim😥
yorumcuanneniz Nuraslanklc bende 3 ay çektim 4 ayda bitmisti bana vermişti doktor kullandigim an eski günlere geri döndüm bıraktım düzeldi yine 🙄
eymen08arass Nuraslanklc bende zaten kötüydüm o zamanlar decavit icince daha kötü oluyodum bırakmistim içmeyi sonra
Benimminikim Nuraslanklc benim zaten bulantılarım oluyo decavit daha da arttırdı mahvetti beni kullanmayı bıraktım başka ilaç istiycem
Virgomom10 Aynı şey banada oldu hiç istigfar etmiyordum ben neden olduğunu anlamadım belki ilaç yaptı
Nuraslanklc yorumcuanneniz gerçekten bende 2 gündür fazla bulantım yoktu rahattım bu mahvetti beni böyle mide yanması bulantısı boğazıma kadar böyle birşey yaşamadım 😕
yorumcuanneniz Nuraslanklc yok şuan hic bir ilacı kullanmıyorum yemek yemeye çalışıyorum bi sorun yok şimdilik cok şükür
Beyzaok12345 Nuraslanklc merhaba canım bende decavit kullanıyorum ilk başlarda hiç sıkıntı olmadı ama haftam geçtikçe mahvetti beni 14 haftalık oldum bugün bir haftadır içmiyorum onu içtiğim zaman aşırı migdem bulanıyo ve istifra ediyorum ama bir haftadır kullanmıyorum çok rahatım yarın kontrolüm var değiştirmesini istiycem çok kötü yapıyo Benide 😒