Anneolmak38 Haticemre21 Hamilelik isteyenler için kuzum :) bende bu ay kullancm bakalım adetime 7 gün var adet olmazsam bende kullancm malzemeri aldım geçen ay kuzenim kullandı 5 6 gün sadece simdi hamile :))
Haticemre21 Mece yok bende onu sorcaktm bilenlere. Ama genelde oluyormuş normal bir durum diyolar ama bende olmadı son adet tarihm 31 mayıs dı belki ben adet oldugun da cok yeni gebelik olusyodu 🤔
Haticemre21 Mece ama siz gidin hemen bende beklicektim snra gidin kan verim dedim. Hayırlısı neyse o olsun dedm giderken hayirlisiysa olur inşallah 🤗
Mece Yaa kızlar şimdi gene ağrım oldu ve pembe leke geldi tam da hazırlandım test yapmaya gidiyordum sizce beklemeli miyim yoksa gidip kan mı vermeliyim nolur bi akıl verin ben kafayı yemek üzereyim
Menekse_kbli Mece sakiinn oll yaa dünyanın sonu değil git yap en azından için rahat eder hem bunun diğer ayı var bu ay olmassa rabbim inşallah diğer ay nasip eder dua et bol boll allah gönlüne göre hayırlısyla versin inşallah
dryttk Mece canım ovülasyon testi denedin mi ? İnstagramda bi bayan yardımcı oluyor bu testle hamile kalma konusunda
Haticemre21 Anneolmak38 bende gördüm de sorim dedim bi arkadaşıma gonderdim hemen çok istiyo da inşallah hayırlısı olur sizin için de 😍😍