melegimibeklerken Kendi şahsi düşüncem bebek arabasına çok para vermek istemiyorum. İşimi görsün yeter. Ama sağlam olsun. Bazıları çok dandik oluyor. 1.000 geçmeyecek şekilde önerebileceğiniz marka var mı? Pusetli istiyorum.
BesteCanerKutluzolu melegimibeklerken dün baktığımda hepsiburada da chicconun vardı indirimdeydi baya bildiğim kadarıyla chicconunkiler sağlam çok eski bir marka zaten
Ayme1120 melegimibeklerken beneto travel sistem pusetli 1100den 600 e düşmüştü. Instgramda albebek diye bi sayfa var orda hesapli arabalar var incelemek isterseniz
Tbrk melegimibeklerken joie litetrax 3 25 subatta e bebekte indirime giricek 750 tl. Bn aldim oneririm. Incelemende fayda var
melegimibeklerken Ozustaseyma yoyko benim de beğendiğim bi marka ancak canlı canlı görme fırsatım olmadı. İnternette gördüm. Pusetli mi sizinki? Bi de bebek mağazalarında var mı
Rabia88 ozanejla Ozustaseyma melegimibeklerken Ayme1120 Ağırlığı nasıl tek elle açılıp kapanıyor mu acaba
Gtekin Valla geçenlerde ebebekten aldım çokta hoşuma gitti kurulumuda basit ve sağlamda bu arada indirimde 800₺ aldım tavsiye ederim 🤗
Missmanan Hepsi buradadan aldım sunny hummer 777 900tl gayet sağlam güzel üstündeki her şey çıkarılıp yıkanabiliyor daha kullanmadık ama 😇
Annesed Wei-B resistent travel sistem kendi sitesinde 900 baybmallda 700 tl aldım çok beğendim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim 🙏
ozanejla Rabia88 Daha kullanmak nasip olmadı inşAllah oğluşumu kucağıma alınca.. Ama denedik evde, tek elle kapatılabiliyor ağırda değil..
AybkeEyuboluukuryurt Selam bebecruz dıye bir site var. Orada çok az kullanılmış 2. El ürünler oluyor ve fiyatları cok ıyı. Çok iyi markaları max. 500 tl ye kadar alabılırsın. Aklında bulunsun derim
Milimolo Joie literax 4 acayip güzel, pratik, tek elle kapanıyor, tekerleri kolay çıkıyor arabanızın bagajından tasarruf için ideal 870e aldık ana kucağı ile beraber. Kumaşıda çok kaliteli.