Sumbul35 Biz babymalldan aldik herseyini kumaslari urunleri cok kaliteli indirimleride oluyo uygulamasida var uygulamadan alabilirsiniz
SalihaSomuncu5 minikkurabiyem2019 iki kez bebegenden alisveris yaptim. Bir kere babycapadan. Hastane cikisimida gelinsabahligi sitesinden aldim. Simdide enucuzbebekmarketten 250 liralik urun siparis ettim yarin obur gun gelir yazarim kalitesini size. Sadece bir kezde gidip gorerek civilden alisveris yaptim hepsinden de memnunum
minikkurabiyem2019 SalihaSomuncu5 yazarsan coksevinirim canım bir kac ürün begendım ordan bayada alısveris yapmıssın bende civilin netinden atlet mendil iç giyim seylerini verdim bakalım
SalihaSomuncu5 minikkurabiyem2019 kargomu bugun aldim hepsi guzel geldi resimdeki gibi kalitesi iyiydi haber verim dedim
BirVeraAnnesi35 minikkurabiyem2019 trendyol en güvendiğim site benim birde ebebek civilim ve joker uygulamalarını indirdim takip ediyorum
minikkurabiyem2019 BirVeraAnnesi35 civilden aldım gelecek bakim ama jokere bakmadım varmı yeni dogan orda
minikkurabiyem2019 SalihaSomuncu5 alırken 03 mü aldınız yada hep yeni dogan olarakmı aldınız genelde 0-3 yazıyor sepete eklerken
Mervemomm minikkurabiyem2019 civilden yenidoğan bez seti ve puset aldık çok güzeller kargolarıda harika sorunsuz geliyor. Babynest sayfasından babynest aldık o da güzeldi. Trendyoldan mickey mouse hastane çıkışı aldım o da sorunsuz geldi :)
Cburc Humabebek Bebegen Annesininherşeyi Kozabebek Jammybaby Bebekbutik Alpbebe Hepsinden alısverıs yaptım cok iyi geldi
SalihaSomuncu5 minikkurabiyem2019 ben bic 0 3 almiyorum oyle bi 5li bide 10lu hastane cikişi aldim baska yerde bitanede o soteden tulum eldiven sapka takimi aldim pembik. Ufak olarak sadece bunlar var dis kiyafet olarak uzun kisa sifir kol zibinlari var tabi
Twin_mother2 minikkurabiyem2019 bebelimanından aldım fiyatına göre ehh işte dünde enucuzbe ekmarketten yaptım bakalım gelince görcez
minikkurabiyem2019 Twin_mother2 enucuz bebe marketinden gelirse sizde yazarmısınız meral ediyoruö oranın ürünlerini