Sedaelif006 Merhaba arkadaşlar 31 haftalık gebeyim hemoglobin değerim 7.8 2 haftada bir kan vercem eğer düşmeye dewam ederse Kan Nakli yapılcak ki doktorunda çok istediği bişi değil inş gerek olmaz dedi hemoglobinimi ne yükseltir ne yemek lazım bilen varsa lütfen yazsın 😫
Tamam Sedaelif006 kahve,çay uzak durun.Günlük mutlaka 1 ya da iki porsiyon siyah üzüm yiyin.Bulamıyorsanız,kurusunu yiyin.Prkmezi filan 1-2 kaşıktan fazla giyemezsiniz.Sakın şekerinizi yükseltecek şeyler yapmayın,daha tehlikeli
madl41 Sedaelif006 Yeşil mercimek kesinlikle 😊 Annem hastayken çok düşüktü kanı o yüzden 2 -3 gün yeşil mercimek yedi ve 3 gün sonra kanı baya yükselmişti😊
inciprenses Sedaelif006 Ben de yillarca hemoglobini yükseltmeye çalıştım dogal yollardan olmuyor malesef hele hamileyken daha da zor kan ilacı olarak ne kullaniyordun hic faydasi olmadi mi ki bu kadar düşmüş. Kan nakline kadar gitmez inşallah.
Sedaelif006 inciprenses kan ilacı mideme dokunduğu için serum şeklinde aldım oda Demir deposunu doldurmuş ama hemoglobin değerinde değişme yok malsf 🤦♀️
hunilimom Sedaelif006 benim kardeşim lösemi kırmızı kanı düşünce en kolay ve cabuk yükselten kırmızı etmiş doktoru demişti her hafta yediriyoruz cunki yükleme yapılıyor onada her hafta
Ckyert Sedaelif006 yeşil mercimek bi gün durup bi gün kırmızı et yiyin porsiyon lari büyük tutmaya gerek yok . Kasap tan kemik alıp onunla kemik suyu yapın yemeklerde kullanın , kan uzumu tuketin
Ckyert Ckyert Sedaelif006 incir suyu icebilirsiniz kaynatıp ama serbet gibi oluyor o da dr.una sor istersen
hunilimom Sedaelif006 haftada en az 2 gün yediriyorduk haşlama yiyordu sadece onu seviyordu yağsız tercih ediyorduk