3_melek_annesi 16 haftalik olduk bizde bu 3. Bebisimiz dr kiz dedi ama gecen hafta hayirlisi olsun kilo almadjim 4kilo verdim
GKBR2 Bizde 19+4 olduk 2 aralıkta haftam doluyo ama prenses erken gelmek ister mi bilemem🤷🏼♀️☺️. 5 kilo aldım bende 😒 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🌸
GKBR2 Duuyguum kendimi sola yatmaya alıştırdım ama artık sol tarafımda derman kalmayınca sağa dönüp yatıyorum aslında hep sağa dönük yatmak istiyo gönül ama işte 🤷🏼♀️😀
Kumsalinannesii Kubosss detaylı ultrason 300 tek gebeliğe yanlış anlaşılma olmasın ikili test 150 Yeni gittim ordan biliyorum bosuna oraya koşuşturmayın ( Bezmialem)
Daphne Kumsalinannesii Günaydın Bezmialemde detaylı ultrasonu yapan kişi radyolog mu perinatolog mu acaba? 2-3 hafta sonra yaptirmam gerekiyordu benim de.
Kumsalinannesii Kubosss Bezmialem de yer bulursunuz ama aynı para yakın yere gitmek daha mantıklı kucukkoyde ki başarı hastanesinden fiyat Alicam pazartesi bakalım
Kubosss Kumsalinannesii ya başarı yada Bilgeydi yanlış hatırlamıyorsam 350 demişti ben duyguda 290 a yaptırmaya karar verdim 🤷🏼♀️