Kdrykenan Kızlar 34+0 da gittiğimiz de 2300 gram kilosu vardı bebeğimin bugün 35+1 iz 31 Temmuz da Allah izin verirse sezeryan ile Doğumum var sizce Doğuma kadar 3 kilo falan olur mu bebeğim çok şükür sağlıklı ama herkes küçük bu çocuk diyor 😒
Lylknt Kdrykenan bende 36+1 deyim haftaya pazartesi gün alacam inşallah 33 haftalikken banada 2 200 demişlerdi
sydtns Kdrykenan herkes o kadar boş konuşuyor ki ! bizler yaşıtlarımızla birebir aynı boyda aynı kiloda mıyız ? Niye her çocuğu sabit skalada görüyorlar. Önemli olan sağlığı
babyUras_ Kdrykenan 34 de 2063 gramdı 37+3 oldum 3097 gram olmus. Alır yani merak etme beslenmene dikkat et bol su iç demişti doktorum
Kdrykenan Ebruukya inş CANIM karnım da çok büyütmediği için herkes bir şey diyor ilk gebeliğim ister istemez takıyor insan sağlıklı olsun yeter bana diyorum 🙏
sydtns Kdrykenan demek sadece bana yapmıyorlar bunu karnım yok çok fazla senin bebeğin geri kalmış senin bebeğin büyümemiş diye bol bol konuşmaya o kadar meraklılar ki
Sumeyraerva Kdrykenan saglikli olsun dediginiz gbi yeter benim ilk kizim 2 kilo dogmustu bana etmedikleri laf kalmamisti ama simdi 5 yasinda ve yasitlarindan daha iyi durumda
Ebruukya Kdrykenan aynen öyle benimde karnım büyük onada birşey bulup söylüyorlar bence takılma anı yaşa 🙏🏻
EzgiCafer Kdrykenan bence kilosu gayet iyi sağlıklı bebek olması önemli olan kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil kimseye aldırma sen herkes konuşmayı yorum yapmaya bayılıyor