Melegimm19 Tospikkk bizim kız cadı sanırım çok erken başladı 14 ten beri balık kayar gibi 17 den beri bayağı sert tekme yiyorum 😂 ama çok normal hissetmemek 23 e kadar yolu var diyor doktorlar canım 😍
Mrvyksl Tospikkk 17+6 fa hissettim cnm sonrada hep oynadı şimdilerde 29 haftadayız hiç durmuyor ❣ seninde eli kulağındadır
Dudus Tospikkk bende 19+2 haftalık oldum minik minik hareketlerini hissediorum 18 den itiberen başlar gözle görülmüyo ama kıpırdıyo hissediosun😍
Gozdefiraf Tospikkk ben 13 haftalıkken hissetmeye başladım.ilk gebeliğimde çok geç hissetmiştim ama kızımda doktor çok erken hissetmeye başlarsın dedi hareketlerini ara ara hissediyorum.ama o beklediğimiz sağlam tekmelere daha var şuan 16 haftalığız 🙏💕
Lovelies Tospikkk ozaman görücem ben sizi😁😁 benm kinin yeri gittikçe daraldı kolunu bacagını net görüyorım artık😂
Melisssss1994 Tospikkk 18. Haftamda hissetmiştim ama sen bence takılma kimsenin ne dediğine. Çünkü her anne adayında farklı oluyor. Çok erken hisseden de var çok geç hisseden de
Tospikkk Melisssss1994 kesinlikle 😊 Allah yokluğunu göstermesin herkesin bünyesi farklı mesela benimde hiç bulantım tiksinmem olmadı bazılarıda baya kötü oluyo demekki buda farklılık gösteriyo😊
Tospikkk Hllswm yok stres değilde hani görüyorum ya buralarda sabırsızlanıyorum ultrasonda kıpır kıpır ama ben hisedemiyorum gerçi 18 cm çok bişey beklenmez daha😊😊