Gamzeckr DeryaKuzusu ağzına sağlık tam olarak anlatmak istediğim buydu. İşine gelmeyenler de ben sanamı cevap yazdım niye bana diyorsun falan filan Demeye başliyor bakıyorum da Çocukları doğup sakatlandıktan sonra da öldürürler artık acı çekmesin çocuk Çünkü onlar düşünceli insanlar 🤦♀️🤦♀️
Lesa seymakumatarnsf eğer çocuğunuza doğduktan sonra engelli olursa ellerinizlede siz öldürürsünüz o zaman acı çekmesin öyle yaşamasın diye
seymakumatarnsf Lesa Bu şekilde düşünmediğimi diğer konuşmalarda zaten söyledim. Ama size de söyleyeyim. Hayır sizin söylediğiniz gibi düşünmüyorum🤗
Busraclk Lesa ya sizler neyin kafasındasınız acaba ne çok duyar kastınız bi sizmi annelik bilincindesiniz siz kendi çocuklarınızla ilgilensenize bırakın kardeşim her gebe kendi sorumluluğunu alır sizi alakadar eden bi durum yok
Ahsen1625 Ozge3747 Nasil yani down sendromlu olan skntili olan cocuklar yasamamali mi ...veren allah alan da o olmali biz o cocuk ne halde yasiyacak die kiyalim gitsn mi dicz bu vicdan peki bi omur suclayacak bizi o cani aldgni hatirlamak
Ozge3747 Ahsen1625 😬😬😬🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Bir gidin artık ya... 3 günlük mevzu bitmedi gitti, üstteki yorumları oku canım..
Ozge3747 Ahsen1625 Ayrıca sen öyle düşünmeyebilirsin katılmayabilirsin sorun değil, ben de farklı düşünüyorum nasıl düşündüğümü de yukarıda yazdım... oku anlarsın...
Ftmemne Handeyldz01 ama herşey normal olup down sendromlu doğan onlarca bebek var. Ve tam tersi down sendromlu denilip normal olan. Kimseyi bencillikle suçlayamazsınız. Asıl bencil şu postu açan sizsiniz. Herkesin kararına saygı kararına duymalısınız.
bebekteyaparimkariyerde Gamzeckr hmmm yok sen anlamak istemiyorsun tamam sen vicdanlısın biz vicdansız.sen haklı ol biz haksız...ama vicdanını tekrar sorgula derim ben...çünkü ben Ankara’yı anlatıyorken sen zonguldaktan örnek veriyorsun.