Handeyldz01 postunuzun başında gayet de sadece yaptırmak istemeyenlere bencil demişsiniz şimdi hiç boşuna kıvırmayın. Şu testleri sırf kötü hamilelik geçirmesin diye yaptırmayanlara sinir oluyorum demişsiniz. Cümle başlangıcı aynen böyle. Kimsenin anneliğini sorgulamak size düşmez. Ben de bu testlere tamamıyla karşı olanlardanım. Çünkü hiçbir doğruluk payı yok ablamın bebeğine down sendromu teşhisi kondu. Kızcağız doğurana kadar neler yaşadı. Her şeye rağmen evladım başımın üstüne dedi ama üzüntüsüne de engel olamadı. Doğurana kadar bişey yiyemedi kız . Gözümden yaş dinmedi. Bebeği düşük kilo doğdu ve hastanede kaldı. He gayet sağlıklı şuanda yeğenim Allah’a şükürler olsun ama Ablam bunları yaşadığıyla kaldı. Şimdi çocuğu 7 yaşında ama hala bunun travması üzerinde. Çocuk yapmaya korkuyor bu travmayı üzerinden atamıyor. Çok farklı etkiler yarattı üzerinde. Bu stres ve sıkıntı bebeğinde çok daha başka sıkıntılara yol açabilirdi. İnsanların hamileyken hiç değilse sağlıklı bir süreç yaşamak istemesi bencillik değil. Eğer bu duygusal süreci bencillik olarak görüyorsanız unutmayın ki anneler de can taşıyor