Handeyldz01 Ftlyztrk1 Ben bencil olsam ne haliniz var der geçerdim size düşmez benim anneliğimi sorgulamak kaldı ki sizde çok kırıcısınız yazık felan naptım da yazık diyorsunuz ben ilgisiz kalmasınlar yazık olmasın diye yazdım emin olun okuyup araştıran her annne benim gözümde mükemmeldir
Ftlyztrk1 Handeyldz01 senin gözünde mükemmel olmuş olmamış ne yazar sen kimsin annelik derecelendirme mercii mi sonradan bir de çeviriyorsun o zaman başlığını düzgün aç kim atmış bu zamana kadar çocuğunu engelli doğdu diye bir ton insan var senin bu söylediğin başta engelli annelerine haksızlık. Test yaptırmayan araştırmamış mı oluyor. Şunu o kafana sok kıytırık kesin sonuç vermeyen bir yaram testini yaptırmadı diye kimse kötü anne olmaz. Ama çocuğuna da kendi fikirlerini empoze edecek onun fikrine karakterine saygı duymayacak herkes kötü annedir. Hepimizden özür dilemen lazım. Hala daha üste çıkıyorsun
Handeyldz01 Bsra_95 Allah benim içimi biliyor seninde öyle ben sana hakaret etmiycem senin yaptığın gibi çünkü gün gelir bir yerde karşıma çıkarsın üzülürüm yaşadığına unuturum burda olanları ben evladıma gayet iyi bakarım sen beni düşünme
Bsra_95 Handeyldz01 hakaret etmiycem mi kızım srn burda ki acı yaşayan tüm annelere hakaret ettin be daha ne olsun başlığına tekrar bak istersen. Unuttun bence sen. Bana hakaret etsen ne olur etmesen ne olur kusura bakma ama kendi içlerinde sıkıntı yaşayan insanlara bu tarz mesajlar vermek seni iyi niyetli yapmaz iyi niyetliysen bile yapmaz
Bsra_95 Handeyldz01 saf ya bak hala anlamıyosun beyin de bi sorun var işte gördün mü? postun basına böyle çirkin bi yazı yazarak sen başta soruna yer arıyosun tartışmaya e sen tartışms için aranırsan insanlar seni bırak yemeyi yemeden yutarlar :D Ki normal de cok da güzel konusan bi insanımdır ama senin gibi bencil insanları yargılayıp kendine bakmayan kadınları benim harcayasım geliyo üzgünüm tartışma konusunu niyetine annelere laf söyleyen sen kaç paralık karakterin var gördük:) umarım evladın iyi aile bireylerinden birine çeker :)
Handeyldz01 Bsra_95 gayet iyi birine çeker ben sağlık mezunuyum emin ol biliyorum neyin ne olduğunu senin gibi hakaret etmiycem çünkü herkes kendi seviyesini belirler daha fazla uzatma sende
Mahbuss Handeyldz01 tamam canım onu anladım zaten ama keşke ilk yazında onuda belirtseydin büyük ihtimalle kimse böyle anlamazdı ama ilk yazında da az sert üslup yok değil. Bu düşüncende ilgisiz annelere bende bencil derdim çoğunu haberlerde görüyoruz zaten
Handeyldz01 Mahbuss sanırım başlıkta sorun var yeteri açıklamayı yoruma yazmışım daha fazla uzun yazsam anlarlardı da iş işten geçti neyse sağlık olsun
Handeyldz01 Ftlyztrk1 bana dedikten sonra sizin yazdığınız şeyler siz çok mu terbiyeli oldunuz şimdi ? Özür dilenecek birşey olsa kimse desteklemezdi yanlış anlayan kin kusmaya geliyor
Handeyldz01 Bsra_95 Ben acıyı yaşıycaksada doğunca o çocuğuda ilgisiz bırakıp yaşatmasın diye yazdım sizde çok fevri davrandınız başlığı atarken ki duygularım aşırı sinirliydim haberlerdede görüyoruz daha göbek bağı düşmeden çöpten çocuk buluyorlar
Asiacr Bsra_95 uslubu o kadsr gereksiz ki. Nasil kirdi bir suru insani. Cok sinirleniyormus anne olmayi unutanlara. Ayio ya yilllar sonra annelik duygusunu yasayanlar var. Ben 2 yil gozyasi doktum kapisinda yatmadigim doktor kalmadi. Bencil bir anne olsam yapar miyim bunlari. Evladimi sen benden daha mi cok seviyorsun da beni bilinclendirmeye kalkiyorsun. Sonra benim lafim cocuklarini ihmal edene. Sen etmeeee arkadasim siki siki saril. Insanlar imkanlari olcusunde zaten cocuklarini dertlerine derman arar. Ayip ya aksam aksam kalbim agridi resmen.
Ftlyztrk1 Handeyldz01 annelikten sonra terbiyeye de mi siz karar veriyorsunuz. Burada birçok hamilenin kalbini kırdınız ahını aldınız sonunuz hayır olsun
Bsra_95 Handeyldz01 ya neyse bunlardan bahsetmeyelim allah hepimizin evladını hepimize bağışlasın da sağlıkları sihatlrri yerinde olsun herşeyden önemlisi bu bizim temennimiz bu gerisi takdiri ilah-i
Sukella Handeyldz01 çok katılıyorum sana tam tersi kendinden emin insan yaptırmakta sakınca görmez aldırmayacağına eminse hazırlıklı olacaksın ki bi nebze alışmış ol bebeğine daha verimli ol ekstra sağlam olman gereken bir durum varsa eğer
Handeyldz01 Sukella ANLAMIYORLAR AMA. Bende kimseye kötü niyetle yazmadım ilgili olun bilin ve bilerek yaşayın hem maddi hem manevi diyorum yok anlamıyorlar arkadaşım senin gibiler çıkınca sevindim
Handeyldz01 Bsra_95 bende size karşı fevriydim ama sizde kırığıydınız neticede bende hamileyim kimsenin üzülmesini istemem ama o günahsizların üzülmesini hiç istemediğim için yazdım bencilden kastım onları sahiplenecek gibi sözler sarf edip doğunca ortada yalnız bırakan annelereydi
Bsra_95 Handeyldz01 başlıkta problem işte kimse kimsenin anlık sinirlerini çekmez. Bana kalırsa değiştir hamilesin daha fazla yazanlara karşı ki olucaktır post gerçekten can sıkıcı canın sıkılmasın daha fazla diye söylüyorum yine sen bilirsin
Handeyldz01 Bsra_95 değişmiyor sonradan bilsem o an öyle demezdim ama olan oldu demek istediğimi anlayan çıkıyor anlamayan da çıkıyor