Deletedmom0032 Tamam öyle diyorsan öyledir ben o kadar laftan sonra özür dileyelim geçsin gitsin diye yazmadım ama senin insanlıktan nasibini almadığın şu an daha iyi anlaşıldı. Ben bedduadan geri dönüş olsun diye de sana son yazdıklarımı yazmadım. Sadece insanız hamileyiz sinirlendik sakinleşelim istedim ama senin bu tavrından sonra ben sana daha da bir şey demem, hala aynı şeyleri konuşup konuşup duruyorsun, şu an fikirlerin de bir önemi kalmadı. Hala benim düşüncemi eleştiriyorsun tamam olabilir katılmayabilirsin ne diyim. Ne sen zorla fikrini değiştirirsin ne de ben sen bana o lafları söyledin diye fikrimi değiştiririm. Zaten benim derdim benim gibi düşünmemen değildi, söylediğin sözlerdi. Ha ben sen ne düşünürsen düşün keşke o kötü sözleri söylemeseydim diyorum çünkü her şeyden önce kendime yakıştıramadım ama benim de kalbim çok kırıldı. Şu an ben de sana çok üzüldüm kalbini nasıl kararttıysan hala aynı yerden devam ediyorsun, merak etme benim içim rahat çünkü ilk başta ben sana kötü sözler söylemedim, ilk önce sen benim kalbimi kırdın sen bana katil dedin. Sağlık olsun Allah büyük görüyor kimin ne niyetle neyi yaptığını neyi söylediğini. Allah iyi yapsın ne diyim. Yolun açık olsun. Uzatma olur mu... tamam sen ne diyorsan ben öyle bir insanım, rahatla...