Kardelen123 Merhaba kızlar 33 haftalik gebeyim plasentada kan birikintisi var ve doktor Doğumdan sonra bazi bebeklerin öldügunu soyledi 3 gündür uyumuyorum war mi boyle olupta saglikla kucagina alan 😔😔
Mr1517 Kardelen123 Rabbim korusun kötü düşünme sakın bebeğinle konuş dualarını esirgeme sakın üzme kendini
Rozi Kardelen123 Allah seni de bebeğini de korusun🙏🏻 Hiç bilgim yok canım ama üstte kalsın diye yazıyorum.belki tecrübeli anneler vardır.
Kardelen123 Mr1517 konuşuyorum cok dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun saglikla kucağımıza alalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gamzmer Allah yardımcın oldun, içini ferah tut üzülmek daha fazla problem yaratır, bol bol duş edip dinlen canım
Aysegunder33 Rabbim o cani ona verdiyse doktor ne derse desin o Yaşar sen hep dua et ve bebeğini kucağına alacağını düşün eşinle güzel vakit geçir mutlu ol ve onun icin asla üzülüp stres yapma yemene bak rabbine çok dua et doktor bazı bebekler demiş seninkinde öyle olacak diye bişe dememiş rabbim korusun sizi dualarımız sizin için 🤲🏻❤️