mhrcankrkylmer Sevgili hamişler 21 haftalık hamileyim haftaya renkli doppler yaptırcam fiyatlar biraz uçuk siz ne kadar a yaptırdınız
CiaoBella mhrcankrkylmer ben izmir medifema da 200tl ödedim .. devlet hastanelerinde ücretsiz diye duymuştum orda da yaptırabilirsiniz sonucu doktorunuza gösterirsiniz
Sonay mhrcankrkylmer devlet hastanesinde var dün gittim vardı gerci sehirden Şehirde fark var orda var mı bilemem 😏
mhrcankrkylmer Benim gittiğim hastane de 230+muayene ücreti dediler özel hastaneler genelde üç aşağı beş yukarı aynı demek ki neyse bebişler sağlıklı olsun da yeter ki inşallah😊😊
mlssrn Happy21baby ben normal kontrollerime esenler medipole gidiyorum orda bilgi almıştım perinatalog yapmıyor maalesef... mega medipolde var perinatalog 550 tlydi fiyatı..ben bayrampaşa kolanda yaptırdım perinatalog osman özyurt 330 tl gibi bişeydi👍🏻 Tavsiye edebilirim 👍🏻
Happy21baby mlssrn hangi doktora gidiyorsun çok teşekkür ederim canım bilgi için bende medipolde yaptırıyorum kontrollerimi ama doktor megaya yönlendirmişti banada pahalı gelince Bezmi Alemden gün aldım
BraAkkavak Ben izmirde özel perinatolok soner recai öner’e gittim fiyatı 350 tl idi çok iyi ilgilendi öneririm.