Burcunfs Kızlar hamile kaldıktan sonra vücudum da minik minik et benleri oluşmaya başladı neden oluyor bilgisi olan varmı 🙈 huylanıyorum
Elif1233 Burcunfs kızlar doktorunuza gösterin muhakkak cünkü siğilde olabilir siğilse eger norml dogum yaptırmıyolar genital bölgenizde de cıktıysa
Zlmdemir Burcunfs aaaa balla bak canım aynı postu ben açacaktım görünce şaşırdım.bende de çıkıyor boynumda göğüs altımda minik minik gittikçe büyüyor bu et benleri.sebebi ne ki yaa vücudum da hiç yoktu şuan dışarıdan çok net görülüyor
esractn Burcunfs Betyil Zeynepzeze Gmz88 Zlmdemir honey Burcunfs Smyrpd kızlar bendede çıkmıştı hamileyken ve boynumda bu et benleri minik minik ve dogum yapali 69 gun oldu ama gecmedi, dokulmedi😏😏 gecer saniyodum dogum yapinca🙄😤
Zeynepzeze Benim de 😔birde hep boynum da çıkmaya başladı minik minik. Geçmez mi ki bunlar? Birde hamilelikle nasıl bir bağlantısı var ki 🤦♀️
Burcunfs Zeynepzeze ay evet ya benmde boynumda bide kolaltımda çıkmış şimdi ağda nasıl yapcam diye düşünüyorum. İyice büyür diye korkuyorum
Burcunfs Elif1233 kontrolüm de mutlaka göstericem boynumda ve kolaltımda var şuanda İnş siğil felan değildir
Burcunfs Zlmdemir aaa aynı anda düşünmüşüz demekki 🤗 benmde dışarıdan belli olmuyor ama elime gelince huylanıyorum
Smyrpd Burcunfs anam benim de aynı, gebelikten olabileceği hiç aklıma gelmemişti şaşırdım çok kişide varmış 😃
Elif1233 Smyrpd doktora görünün siğilse eger nrml dogum yaptırmazlar benm suan öle ve sezeryan olcm maalesef
Smyrpd esractn büyük ihtimalle dermatoloğa gidip yaktırcaz onları sonradan 😅😅 gazla yakıyorlar nasır gibi 😅
Zlmdemir esractn bende şok oldum şuan ama çok kötü duruyorlar yaa 🙁 hemen bir çaresine bakmalı mutlaka doktoruma da danışıcam.neden oluyor ki anlamadım şimdi