Merhaba çocuğumuz artık hikayelerden birbirimizi tanıyoruz ben çatı muayenesinde geri çektim diye sezeryan olucaksin demişti
etrafimdaki bebeğin herkes yapamazsinlar falan bebeğin suyuna bakicakti ebe normal doğum yapamazsın demişti ama ben ...
39/4 haftalığım gece bi anda idrarım geldi sanıp uyandım hamileyim diye hep sola yatıyorum tabi bı anda arkama kadar sızdırdım eyvah gene idrar kaçırması dedim hemen koştum tuvalete ama pembemsi birşey damladı acaba mi dedim yıkadım gene geliyor falan tam sildim baktım kan tamam Nişan geldi dedim kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum eşim gececi ve ben hemen görümcemi çağırdım kaynanam geldi falan bez taktım baktım kırmızı sular akıyor ablamı aradım anlattım evet bu dedi . Eşimi aradım hemen gel diye anca gelir havaalanında çalışıyor . Öbür ablamı aradım Meryem Ana eli otunu suya koy diye oda hep benden haber bekliyordu. Neyse ben evime gittim sıcak bir duş aldım omuzdan aşağı saçım uzun ugraşmim diye belimi ovalayip sıcak su tuttum lifledim çıktım üstümü giydim tabi o esnada hurma ve su durmadan yiyorum plates topu üzerinde hareket yaptım aşağı yukarı merdiven çıktım kaynanamlar hazirlanana Kadar 1.44 de nişan geldi 3 falandı hastaneye gittiğimde . Bir dk bile yerimde durmadim ve durmayin tavsiyem hastaneye gittik açıklık varmı diye bakicaklar tabi tam tamına 8 cm açıklık var dediler yolun büyük kısmını tek başına geldin 1 saatlik işin var neyse ntsye bağladılar beni serum damar yolu falan derken iyiyim ben tanı zaman geçtikçe sancim gelip gidiyordu nasıl terliyorum anlatamam sancı geldikçe başımı sağa sola vuruyorum tek sanşsızlıgım yan tarafta doğum yapan kadındı elini şeyine götürüp kapatıyor dokunmayın bana ya beni öldürun ya eve götürün bebegide öldürün ne normal doğum istiyorum ne sezeryan beni bırakın ve ben bütün moral altüst oldu ebeler gelip benden özür dileriz diyorlardı ebe elini kolunu gösterdi kadın hep tirmalamiş morartmiş. Bende onun sesini duymak için bağırarak dua okuyorum inanın bana sizi tek kurtaran Allah' ve teslimiyet çok önemli biliyorum zor olduğunu özür dilemeyin benim oraya gelip öyle yapmicagim ne malum . Neyse habire geliyorlar bakıyorlar . kadın doğurdu .sonunda üstelik daha önce de doğum yapmış ve kürtaj olmuş biri ölmüş bebeği karnında neyse beni aldılar oraya
İkin dediler sancim geldikçe dediklerini yapıyorum ama yerimde duramıyorum Varya Allah'im nasıl zor nasıl öbür kadın yüzünden özür amaçlı eşimi içeri aldılar sancı çekerken yanımdaydı bir süre baya kaldı sonra çıkardılar eyvah nasıl acı Hadi gönder bak nasıl tatlı saçlarına dokunuyorum sevelim gönder diyordu ebe . Bı ara ayagiya kalktım ters döndüm sandalye de nasıl belim ağrıyor aşağıya aldılar beni tuvalet yapar gibi olmadı benim psikolojim berbat olmuştu o kadından sonra ben kesisiz doğum yapabilirmişim ama olmadı dayanamadım soluğum kesildi hava taktılar bana bebeğimin kalp atışları yavaşladı ikin diyorlar sancim gelince her dediklerini yapıyorum sonra hafizam gitti nasıl ikiniyorduk unuttum diyordum hiç yapmadıkları şeyi yaptılar bana iki şer defa birer yudum su verdiler çünkü bagirmaktan dilim damagim kurumuştu tıpkı büyük tuvaletini yapar gibi oluyor çok kötü kabız olmuş gibi ama sancılı ebelerin kollarını isirdim kendi elimi de . En sonunda bana Ömür boyu özürlü bebeğe bakarsın artık dediler ne olduysa o saatten sonra oldu Dr geldi iğne yaptı ebe karnıma bastırdı acıtıyorsun dedim yapmak zorundayım dedi tamam yap ama dirseğin kırdı kaburgalarımi senmusin bunu diyen öbür taraftaki kızla birleşti ellerii ve bastirdilar ikisi bir Allah nasıl bir rahatlama bebek çıktığı gibi nasıl bir rahatlik karnım boşaldı bebek çıktı bir genç gelip damar yoluna birşey taktı soru sordu ne soruyu hatırlıyorum nede cevap verdigimi gözümü açtığımda pencerenin ışığını görüp amma uyumuşum dedim meğersem saat 6 civarında 5.50 de bebeğim dünyaya geldi . Evet 3 gittim ama ben kadının doğurmasıni da bekledim . Candan can çıktı dedikleri bu ama nasıl zor nasıl Allah'ım herkese yardım etsin inşallah 10 gün falan oldu bebeğim kurban olurum her zerresine iyiki diyorum her seferinde . Bebek çıktıktan sonra ne acı ne sancı öyle bir rahatliyorki insan. Elinizden geldiğince normal doğuma ısrarcı olun ben bir gün yattım hatta yatınca rahat edemiyordum elbise serdim makina açtım neler neler bütün pislikler çıkıyor bedenden ve bir güzelleşme geliyor insana bir nur yağıyor sanki biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.