Kadriye-melek1 Kızlar merhaba ben balık yiyemiyorum ama doktor illa yiyeceksin dedi 14 haftaya yeni giriyoruz tavsiye etceğiniz bir balık yağı hapı var mı ? Kendisi bana regülasyonlarla-3 gyn önerdi ama
Melegimm19 Kadriye-melek1 bende tiksindim hamilelikte balıktan omega royal verdi doktorum bana onu kullanıyorum doktorun ne önerdiyse kullanabilirsin canım 😊
ipekworld Kadriye-melek1 Bol bol semizotu yemeni tavsiye ederim tam zamanıyken balıktaki omegayla eş değer olarak bilinir bir araştır internetten derim arkadasım da balık yiyemiyordu doktor semizotu ye demiş
Toprak34 Kadriye-melek1 bende hic yiyemiyorum ya o kadar sorun mu doktora sormayi da unuttum en son gittigimde :( degerlerim cok iyi vitamin aliyorsan kesinlikle birak dedi. Hamile kaldigimi ogrendigimden beri hic vitamin kullanmadim zaten.
LINDAMAY Kadriye-melek1 bana da deniz ürünleri yasak olduğu için yiyemiyorum ve doktorum şunu önerdi kullanıyorum. Tadı da kokusu da hiç rahatsız etmiyo çok kolay içiyorum. Hatta burada indirime girmiş ben daha pahalıya almıştım 😳 https://m.vitaminler.com/urun/ocean-plus-omega-3-1200-mg-50-kapsul-5112