Nagihantilbac Güzel anneler aklınıza gelebilecek beğendiğiniz kız isimlerini yazın lütfen doğuma 29 gün kaldı benim kızımın henüz bi ismi yok. Belki de sizin seçtiğiniz bi ismi kızıma koyarım 😁
Sumeyraerva Nagihantilbac kelinilaci olsa basina surermis benimde 1 bucuk ayim var bende bulamiyorum ama ilk kizimin adi erva yigit cesur kadin demek belki fikir olur sana da
annekuzusuu Nagihantilbac Asya, Sare, Defne, Erva, Eylül, Buğlem, Asel, Beril, Berra, Esila, Eslem, Miray, Serra, Alya, Arya, Nisa, Ceylin, İnci, Ela, Eliz, Kumru, Lina, Liya, Melis, Mina, Zeynep 😊
Nagihantilbac Sumeyraerva olsun canım yine de fikir olur. Bende sana öneri vereyim o zaman bende Kumsal ve zümra isimlerini düşünmüştüm. Ama belki başka bi isim bulurum ümidi var. Rüyamda da Karaca ve rüya isimlerini görmüştüm ☺️
Sumeyraerva Nagihantilbac ailemdeki isimlerden yardimci olayim istersen biraz da ravza betul mira sare ebrar afra mesela bunlarda benim ailemde var diye koyamadiklarim afra haric o esimin eski manitasinin adi diye koymuyoruzzzz😂😂
Gozde888 Benim yigenimde hamile kizina huzur eslem koyacaklarmis 😊benim oglan olacak o yuzden kiz ismi pek oyle düşünmedik ama cevremde duydugum beğendiğim isimler olmustu zeynep azra ,duru. ,ipek ,masal ,deren ,beren ,beril 😊
Kahraman35 Nagihantilbac biz de son 18 gün. Ece koyacağız kızımızın ismini. Ece ismine kesin karar vermeden önce Duru,Özüm,Eflin isimlerini çok beğeniyordum.
Tugraveannesi Nagihantilbac karya en sevdiğim isim liseden beri her zaman derdim kızım olursa koyarım diye ama oğluş geliyooo :)