ozlemtayfun arkadaslar merhaba gebelik kesesi gorunup bebek gorunmeyen varmi icinizde 6 haftalik hamileyimmm 2 doktorda ayni seyi soyledi basina gelen yada bi fikri olan varsa buyrun 😟😟
sevgitekes ozlemtayfun ben yaşadım boş gebelik aralık ayında 6+5 tim kalp atışı için gitmiştim boş gebelik dediler 22 mm bebek oluşması lazımdı yine on gün bekleyin dedi sekizinci hafta bitene kadar bekledim kürtaj oldum bir adet sonra hamile olduğumu öğrendim kendim korundum o ay
Mom72626 ozlemtayfun canım ben 7. Haftaya kadar görmedim. Ama şöyle birşey var kese vardı kalp atışı görünmedi alttan muayene etti doktorum kalp atışını gördük sesini duymamadık. Doktorum 7. Hafta da bir daha gel kese de görürüz demişti gördük şükür dinledik. Acele etme normal
melikeyakisikli ozlemtayfun ben yaşadım canım kasım ayında 8 hafta 4 günlük olana kadar bekledim bi umut ama malesef bebek oluşmadı kürtaj oldum 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok zor bir süreç inşallah sen görürsün bebişini 🙏🏻
Alice ozlemtayfun canım benim içini ferah tut ilk kese oluşuyo daha sonra bebek görülüyor bir hafta sonra git bebegi görürsün iki hafta sonra git hem bebegi hemde kalp atışını duyarsın hayırlı olsun saglıklı gelsin inşallah