Minikmucizemizz Bugun yumurtlama gunumdu ama esimle birlikte olamadik . Bu ay umudum vardi ama suan her sey bitti gibi hissediyorum. Yumurtlamadan sonraki gun olsa olur mu acaba 😔
GuelGltkn Minikmucizemizz yumurtlama olduktan sonra 24 saat icinde iliskiye girmen gerekir yani ertesi gün de olur üzme kendini canim hayirlisiyla olur insllah
Minedy Minikmucizemizz takla kafana. Takarsan zaten olacağı varsa da olmaz. Ben gebe kaldığımda yumurtlama günü değildi öncesiydi.
Ebruliiii Minikmucizemizz sakın yumurtlama günü diye düşünme kafana göre taşa ve akışına bırak kendini şartladığında çatlamama durumu var benim yumurtlama günü ilaç kullanıyorum diye bişey olmadı ilacım bittikten sonra yumurtlama gününü 5 gün geçmişti ve o gün öylesine oldu tutcak diye değil allahım nasip etti o gün tuttu ☺️Geç döllenme olmuş nasip yani
Minnosizmmm Minikmucizemizz canım zaten yumurtlama gününde ve sonraki gününde şansın çok fazla bak bende yumurtlama günümde köyde annemin evini temizliyordum ertesi gün eşim geldi aldı o zaman değerlendirdik öyle hamile kaldım umudunu yitirme 💖
Minikmucizemizz GuelGltkn yarını değerlendirebilirsem kafam rahat olcak tutmasa bile en azindan yaptim derim 😔
Bsra_95 Minikmucizemizz valla boşuna canını sıkıyosun biz asla yumurtalama günü diye ayarlamadık hatta yumurtalamam olmadıgı zaman da hamile kaldım ben dogurkanlık seviyesi orta bile değildi. Herşey allahtan kuzum illa yumurtalama diye takılma. Ama gün aşırı ilişki yaşamanız şansı daha artırıyomuş doktorlar öylee söylüyo
Semaaonursnmz Minikmucizemizz canım benim eşim afrindeyken adet oldum ve şansıma birden izin çıktı 3 gün geldi beni gördü gitti yumurtlama günü de değildi geçmişti ama hamile kalmışım eğer olacaksa günler farketmiyor 🙏🏻🤗
Minisveannesi Minikmucizemizz instagramda op.dr.gokcen erdogan diye bir doktor var muthis bir kadin canim gecede 2 defa birlikte olmanin sperleri gucsuzlestirmenin aksinehamile kalma sansini yukselttigini soyluyor. Aklunda bulunsun istedim insallah bu ay sevincli ve hayirli haberler alirsin😉
Rozawxz Minikmucizemizz diğer günlerde de olur canım sadece yumurtlama gününde olma ihtimali biraz daha yüksek böyle şartlanıp strese girmen iyi değil ama rahatla gevşe Rabbim ne zaman nasip ederse o zmann olur inşallah. Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🤲🤲
zeyata Minikmucizemizz yumurtlamayı takip ediyorsanız bileceksiniz yumurtlama döneminde ki 1 gün en Yüksek doğurganlığın olduğu gündür biz eşimle yüksek doğurganlık gününden 1 gün önce birlikte olduk öyle bir hamilelik gerçekleşti yani sonra da olabilir önce de olabilir reglin son gününde hamile kalan arkadaşlarım bile var umudunuzu kesmeyin 🙏🏼💐