Minik_anne Kızlar 18 haftalık gebeyim bebeğimin kalbinde parlaklık görüldü doktor cihazdan da olabilir dedi kesin bişey söylemedi böyle bi durum yaşayan var mı yada bu parlaklıkla alakalı bilgisi olan?
Missmanan Minik_anne benimde bebeğimde vardı 20. Haftada görüldü tek başına bir anlam ifade etmiyor merak etme bebek büyüdükçe geçiyor benim 28. Haftada geçti sizin de geçer Allah’ın izniyle 💕
Busraaras Minik_anne benimde detaylı usgde 21. Haftada görüldü parlak nokta ama arkadaşın ve bir çok doktorun dediği gibitek başına anlam ifade etmiyor bende bir çok doktora sordum endişe ederek ama sonrasında kaybolabiliyormuş bu gün kontrolümüz var her gitmemde hep soruyorum bu günde sorcam sağlıkla gelsinler tüm bebişler 🙏
Minik_anne Missmanan çook sevindim Rabbim hayirli saglikli bir sekilde kucağimiza almayi nasip etsin inşallah Rabbim esirgesin🙏 inşallah geçer
Minik_anne Bende 21 hafta da gideceğim doktora inşallah önemli bişey değildir inşallah cihazdandır sende endişe etme Rabbimize emanet bebişlerimiz Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağimiza almayi nasip etsin bana da haber et olur mu burdan merak ederim🙏