Eceyavuz Gultenm 23+4 üm 6 kilo aldım.. bebeğimin hareketlerini hala daha hissedemiyorum arada sadece pıt pıt attığını hissediyorum okadar... sağa tarafıma yattığım da karnım çok acıyor soluma yatamıyorum 😭 hamile kalmadan önce hep soluma yatardım sağıma yatmaya özen gösterirdim ama şeytanın isi hep sol da uyurdum şimdide tam tersi sağ yatılmaması gerekiyor ya sağıma yatiyorum
Gamzee11 Gultenm 21+3 haftalığız prensesımızı beklıyoruz 6-7 kilı civarında aldım bebeğimde bende sağlıklıyız çok şükür 🙏🥰
Alisannesi Eceyavuz benim 2. Gebelik oldugu halde bendepek hissedemiyorum.doktora sordum daha kucuk dedi . Surekli elimi koyuyorum oyle anliyorum
Karakuzuu 17+5 im henüz kilo almadım hatta biraz eksideyim. Benim normalde Aralık ilk hafta ama 3. Sezeryanim olacağı için erken alacaklar 25 Kasım’a filan denk geliyor
Gultenm Bende daha hareketlerini hissedemiyorum 21 haftalık olduk sayılır sadece arada pıt diye bi his oluyo o kadar yatarkende ikinci bi yastıktan destek alıyorum artık😁
Sltnzlm Gultenm ben bayağdır hissediyorum zayıf biriyim zaten sabah uyandığımda sağ tarafımda top gibi çıkıntı oluyor tekmede atıyor elimle dokunduğum zaman hareket ediyor çok güzel bi duygu benim ikinci gebeliğim erken hissettim ilkinde geç hissetmiştim❤️
Nur___ Gultenm 3 kilo aldım, 20+3 ama ağırlaştığımı hissediyorum, nefesiö yetmiyor bazen, dün hafif bi burun kanamam oldu, uykusuzluk sorununu geçersek iyiyiz çok şükürler 🌼 daha net hissetmedim tabiki Detaylıyı bekliyoruz ❤️
Gultenm Detaylı demişken devlet hastanesnden detaylı için bana gün verdiler tam 24+5 e denk geliyor yazanlardan okuyorum sanki geç gibimi sizler kaçıncı haftada yaptrcksnz kızlar
Nur___ Gultenm 24.haftanın sonuna kadar bakılıyor galiba ondan sonra bebek büyütüdügü için uygun değil sanırsam
Sltnzlm Gultenm 3 kilo aldım 19+5 iz 6 gün önden gidiyor usg bugün Ayrıntılı ultrasona girdim herşey iyi Allah’a şükür kasım sonu oğlumu kucağıma alıcam inşallh ❤️