NimetDilmen Aqrısı sancısı kasılması kısacası hiçbir belirtisi olmadan doquran varmı? Demek istediqim suni sancı deqil. Hicbir belirti olmadan birden sancısı olup doquran `
hunilimom NimetDilmen 41 de doğurdum o güne kadar hiç birseyim yoktu birden suyum ve nişanım geldi sancim olmaya başladı suni ile 5 saatte doğum yaptım
Mervehayat12 NimetDilmen ağrım olmadan Doğuma gittim 0 sancı ve 0 açılma ile, suyum gelmişti, normal Doğum yaptım
NimetDilmen elissa Umarm vardır. Belirti olmaması sanki suni sancısız doqum olmucak qibime qeliyo okuduqum kadaryla
elissa yöntemler bol yürüyüş ve come l Eğil sıcak suya otur hurma ye :) böğürtlen yaprağı çayı var iç onu
tesbihlibebek Mervehayat12 Doğum nasıl oldu kaç haftalıktınız suni mi verdiler kaç saat sürdü sanırım çok etkilediniz beni 😂
Mervehayat12 tesbihlibebek 24 saat sürdü nerdeyse:) ölmek istiyordum:)gece 11 de Doğum haneye alındım ertesi gün 1.26 geçe dogurdum :) neler denediler açılma olmadı :) bebegim vantuzla alındı 😓
tesbihlibebek Mervehayat12 hangi hastahane burası bu kadar normal Doğum için çabalamamış maşallah ve bebeğinizde herhangi bir rahatsızlık olmadı dimi ve vantuz derken vakum mu demek istediğiniz
1Boncuk Mervehayat12 Fransa’da yaşıyorum bende ve çok merak ediyorum istediğimizi söylesek sezaryen yapmıyorlar mı. İlla normal dogum için mi zorluyorlar. Ve dikişler vs ağrılı bir süreç mi oldu sizin için bilgi verebilir misiniz biraz bende çok tedirginim