Pembepanter GuelGltkn TRY 65.40 36% İndirim | Büyük Kapasiteli Bezi Çanta bebek Bezi Çantası Sırt Çantası Bebek Çantası Kadın Mumya Analık USB Portu seyahat sırt çantası Tasarımcı Bebek Bakımı için https://s.click.aliexpress.com/e/bBSnapHQ Burdan almıştım canım🥰
GuelGltkn Pembepanter cok güzelmis gri rengini begendim bebek arabama uyumlu bi renk usb port ne ise yariyo acaba
Pembepanter GuelGltkn TRY 65.40 36% İndirim | Büyük Kapasiteli Bezi Çanta bebek Bezi Çantası Sırt Çantası Bebek Çantası Kadın Mumya Analık USB Portu seyahat sırt çantası Tasarımcı Bebek Bakımı için https://s.click.aliexpress.com/e/bBSnapHQ Burdan almıştım canım🥰 bi 10₺ civarı da yeni üye oluncaya kupon indirimi oluyor öyle denk gelmişti 🥰
Pembepanter GuelGltkn kırmızı söyledim bende 😊 bebek arabama uyar diye 😊😊 Şarj yeri oluyor ya bu çantalarda usb port onu kastediyor
Pembepanter GuelGltkn 29 Haziran-12 Temmuz’a arası teslim tarihi 😊 henüz gelmedi. Kanguru geldi çanta daha yok🙈
CeylanMinel Sakın siparis vermeyin bende 9 ürün siparis ettim artık gümrük vergisi alınıyor. 5.40 tl gümrük ve ürünün %20 si kadar sunum ücreti ödenecek bundan sonra. Önceden çok keyifli alışveriş yapardım ama bunuda zehir ettiler malesef
GuelGltkn CeylanMinel zaten vergi getirmedikleri bisey kalmadi bizim devlettin 🙄 ürün basi mi vergi alicaklar mi ki
Meyall Pembepanter güle güle kullanın inşallah 💕 sagolsun devletimiz herşeye vergi. Almaya korkar olduk
Pembepanter Meyall artık likit kaynaklar tükendiği için bi yerden para gelmesi lazım tabi. Ona vergi,buna zam. Gelir elde edilmeye çalışılıyor. Büyükler boşuna dememiş hazıra dağ dayanmaz diye. Üretim şart🤷♀️
CeylanMinel Meyall muhtemelen 16 tl civarı hizmet bedeli, 5,40 tl de gümrük vergisi. Benimde siparişlerim hala gelmedi. Normalde cok hızlı geliyordu şimdi yeni düzenleme yüzünden gümrükte bekletiliyor..
Haticesuat GuelGltkn fiyatı değişiyor canım kızıma aldığım bandana 5 lira vergisi 7 lira çok pahalısı oldu böyle almasan daha iyi bence
Haticesuat GuelGltkn aynen baştan çıksaydı almazdım üstelik aynı mağazadan aldığım bandanalar tek tek geliyor bugün de başka geldi ayrı ayrı vergi yani şakın almayın 😒