Fasulyeanne Merhabalar,17 haftadayım karnım çözemediğim bir nedenden dolayı dünden beri belirli aralıklarla sertleşiyor ama semsert oluyor.Sonra normalleşiyor.Doktoruma henüz ulaşmadım.önemli midir? Yaşayan var mı?
BurcuAydin Fasulyeanne benimde o haftalarda sert di ben hissetmedim ama doktorum karnın sertleşmiş bunun olmaması lazım erken demişti progestan vermisti suan 27 haftalık olduk bi sikinti olmadi cok sukur uzan ve dinlen ayaklarini sicak tut
Marguerite Fasulyeanne bendede oluyor bir buçuk aydır canım 27. Haftamdayım şimdi adalat ilaç kullanıorm bide iğne falan oldm erken dogm olmasn die verdi doktorm sende bir görüş bence .
Arven Aynı şikayetle gitiğimde hamileler dünyasına hoş geldin demişti benim sürecime normal demişti bağırsak hareketlerinden dolayı bu şişkinliğim karnımda sertlik oluyordu bende yürüyüş ve bol su ve öğünleri az az sık sık yiyerek gidermeye çalışıyorum doktorunuza sorun yinede
Fasulyeanne Arven gaz vs olduğunu aslında düşünmüyorum ama acaba farketmeden kendimi yorduğum için oluyor olabilir mi diye düşünüyorum
Sevda6767 Fasulyeanne benim birkaç gündür sağ kasigimda top gibi bi şişlik var doktor bebek iyi dedi ama korkuyorum ben de. Sizin de inşallah önemli bir şey değildir yine sorun tabii
Arven Fasulyeanne İşte bu yüzden bi doktorunuza sorun benim sorunum bundanmış derin nefes bile alamıyordum şişkinlik ve sertlik olduğunda