Yesimmmorhan İkiz bebek bekleyenler var mı acaba yada olanlar zorluk derecesi ne kadar ben şuan 8 haftalığım
Melikeeee03 Yesimmmorhan merhaba hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende çift yumurta ikizlerime hamileyim biri kız biri oğlan 35.haftaya giriyoruz çok Şükür... iyi bir doktor bulun kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bulantı ve kusmalar çok şiddetli olabilir doktorunuz uygun görürse ilaç yazar onun dışında çok kilo almamaya çalışın hamur işi ve gazlı içeceklerden uzak durun çünkü kilo maalesef daha da ağırlaşmanıza neden olur çok zorlanırsınız .bol bol su için . Kan testleri ve gereken testileri mutlaka yaptırın.
Melikeeee03 Yesimmmorhan zor değil korkmayın her insanın bünyesi ve yapısı bir olmuyor. İyi düşünün her şey iyi olur 😄 dün gibi aklımda ,5.hafta da öğrenmiştim ikiz olduklarını diyodum bu haftalar nasıl geçecek,bak bi kaç haftaya doğuracağım inşallah😄
Gkhn71 Yesimmmorhan cnm benim ikiz kizlarim var çok şükür 8 yasindalar simdi 3 numaraya hamileyim ben ikizlerimi kendi basima buyuttum sana şöyle deyim çok zor oluyor ama Allah yardim ediyor eğer yardim edecek birisi varsa iyi olur yoksa bi hayli zor oluyor
Twin_mother2 Yesimmmorhan Rabbim nasip ederse bnm 26+6 5 dakika sonra 27 olcaz şuan ki zorluğu double hamilelik double endişe double sıkıntılar
Yesimmmorhan Melikeeee03 Melikeeee03 çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
dytays_2 Twin_mother2 merhaba biz de bugün 27+2 ye girdik sanırım haftalarımız çok yakın 🤗 dizin cinsiyetler nedir ve çift yumurta mı ?
Buket26 Tabi ki her hamilelik kadar zorluğu var ama bünyeden bünyeye de değişir diye düşünüyorum. Mesela benim bir kez bile bulantım olmadı. Sadece zaman geçtikçe ağırlaştıkça ağrılar da çoğalıyor ama olacak o kadar iki bebek taşıyoruz neticede 😊
Cagladevecioglu Haftadayiz kizlar gogsumden gecen gun sivi geldi temiz kokusuz iki gun gelmedi bu sabah yine gelio minik minik endiselenmelimiyim ?
Tgcmrt Cagladevecioglu süt bezleri kendini üretime hazırlıyor normal arada gelmesi ama çok fazla oynayıp sıkmak erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş
Twin_mother2 dytays_2 bnde 27+3 üm cinsiyetlerimiz ikiside kız inşaalllah sağ salim kucağımıza alalım