sozer1 Ezgi1234 bende 28+5 :) valla sıcaklarda çok zoor 😬 birde çok kasık ağrılarım var adet sancısı gibii senin nasıl
esmaynyl Ezgi1234 bende 26+5 deyim çok güzel gidiyor çok şükür sorun yok sürekli böyle yaşayabilirim 😍
Elifdikel Ezgi1234 benimxd 28+3 sıcaklar çok zorlamaya başladı bir de ayağım bacağım çok şişti ama her halimize şükür :)
Ayckntmt 27+2 yim şu ana kadar çok iyiydim ama iki gündür ağrılar başladı bebek hareketleri belirginleşti ben halsizleştim ayyyy bi tuhafım yani 🥰😉
etugce Ezgi1234 27+1im ben de bugün şeker testi vardı, son 5 haftadır hızlı kilo almam dışında her şey yolunda eksik tamamlamak ile geçiyor günler ☺️
Elifdikel sozer1 pazartesi günü 1150 gramdi doktor nerdeyse günü gününe uyumlu dedi :) sizin kaç kg beybisinin :)
Elifdikel sozer1 normaldir her çocuk kendine özel doktorunuz problem görmediyse hiç takmayın o kadar farklılık elbet olur :)
Emine_dag123 Ezgi1234 28+0 olduk bizde. Şuan çok iyim bi sorun yok çok şükür rahat bi hamilelik geçiriyorum. 😊🙏
ikicocuklubiranne [bilinmeyen] en son 26 da gittim 1150 gramdık her şey iyiydi çok şükür oğluş güzel poz verdi 😊şimdi 28+2 olduk 😊
Ezgi1234 Benimde bugune kadar herşey çok iyiydi ama son bir haftadır aşırı halsizlik başladı bide kasık ağrıları :(