Fatiheren_61 Bebeği 3.5 ve üzeri doğanlar nasıl besleniyorsunuz .ilk gebeliğimde 37+5 de Doğum yaptım 2650 doğdu 😒.şimdi yine kilosu tatmin edici değil .sez.doğum yapacam bari değsin bende şöyle 4 kilo bebek doğurmak istiyorum 😂😂😂
minikkurabiyem2019 Bende senin yaşadıklarını yaşadım bende şurda bi durayım bakim neler yazılacak 😌 kac haftalıksın ve bebegin kilosu suan ne kadar Fatiheren_61
Elena4 Fatiheren_61 ilk kızım 3200 dogdu şimdi oğluma hamıleyim 3-4 hafta kadar önde gidiyor. Hemen ne yediğimi yazıyorum. Bir gün tost yiyorsam bir gün bol kaşarlı kuymak tahın pekmez asla eksık etmiyorum kahvaltıdan. Bol peynir zeytin domates. Öğlen mutlaka dondurma ye hem ferahlatıcı hemde bebeye yarıyo(yani bende öle oldu) aksam ne yemek yaptıysam onu yedim. Gece yatarken de 1 muz şuan 35 haftalık hamıleyim 3 bucuk kılo civarında bence deneyın 😚
anapanda12 Anne ve babanın doğum kilosunun ortalaması kadar olurmuş genelde, kilolu değil sağlıklı olması esas olsun her daim. Kiloyu doğumdan sonra da alıyorlar. Gönlünüze göre olsun inşaAllah
Fatiheren_61 anapanda12 tabiki de sağlık herşeyin başı .merak ediyorum ayrı bi beslenme mi uyguluyorlar diye ☺️
anapanda12 Anne ve babanın doğum kilosunun ortalaması kadar olurmuş genelde, kilolu değil sağlıklı olması esas olsun her daim. Kiloyu doğumdan sonra da alıyorlar. Gönlünüze göre olsun inşaAllah
Mucizem00 Elena4 erken doğar o zaman sizinki gibime geliyor masallahı var nazar değmesin insallah 🤲🏻😂❤️
Fatiheren_61 Elena4 maşallahınız var genetik bi durum galiba gerçekten.bende ilkinde yatmadan süt ve muz yeyip yatardım.bunda yapmıyorum ama öğünlerime dikkat ediyorum kahvaltımı güzel yapıyorum .
Naze2005 Sabah 2 haşlanmış yumurta yiyin kaşar peynirri mutlaka olsun sonrası çiğ badrm fındık ve ceviz mıtlaka tüketin süt ve yoğurdunuzu da eksik etmeyin ve tabiki muzz