rabiaykut Merhaba arkadaşlar ben 6+4 gebeyim bugün doktora gittim keseyi çok küçüktü geç döllenme olabileceğini söyledi aranızda böyle bir durum yaşayan var mı
Ozgemesut rabiaykut ilk başta 5+5 ken öğrendim kese var ama bebek yok bir hafta sonra gel dedi gittim bu sefer bebek var ama kalp atışı yok dedi şuan 39 haftalık hamileyim hatta her an gelebilir içini ferah tut canım tez zamanda kalp atışlarını duymak nasip olsun inşallah 🤗
babyhuz rabiaykut yine sana gec döllenme olabilir demiş canım bende 6 haftalığım kesem 5.5 mm küçük dedi doktor.gec döllenme olabilir mi dedim hayır dedi insallah yanılıyorlardır bence doktorlar direk kötü ihtimal üzerinde duruyor
rabiaykut Kuzey88 çok teşekkür ederim yorumları okudum içim biraz olsun rahatladı çok tedirgindim sabahtan beri bana da haftaya gel dedi
rabiaykut Ozgemesut bunları duymak çok güzel insanın içi rahatlıyor umarım öyledir de haftaya güzel haberler alırız kontrole girmeden de 2 hafta sonra bebeğin kalp atışlarını duyalım gel demisti bakalım haftaya neler olacak
rabiaykut babyhuz inşallah canım sende güzel haberler alırsın inşallah böyle beklemek çok zor ve düşünmek insanı bunaltıyor tekrar çağırdı mı doktor