Esrasrgn Kaçıncı haftada çatı muayenesi oldunuz kızlar 35 haftada kontrolum var bakar mı korkuyorum açıkçası 🤦🏼♀️
Seymabesr Esrasrgn Bana 37.hafta dedi doktorum şuan 36.haftamdayım cuma kontrolüm var acaba bakar mı diye düşünüyorum bende senin gibi 🙈
Esrasrgn Lindam evet canım çatın darmı normal mi açıklık var mı yok mu ona bakıyo. Ama parmakla bakma olayı falan korkutuyo insanı
Brcndnz Lindam kasılma olabilir mi benim şöyle oluyırdu artık bebeğin başı ya da poposu o haftalıkken nerdeyse o bölge acıyordu aisancı değil ama ağrı gibi oluyordu sanki bir yemek yersin bir ağırlık çöker şişkşnlik olur onun gibi ama belli bir yere
Nezahatozen Esrasrgn bana 35de gittiğimde 36 da bakarım demişti ama bakmadı 37de bakalim dedi o zaman bakmisti
emirhaninannesi Bende acilma varmi yokmu diye baktilar 39 haftada hic ama hic korkulacak bisey degil yeterki kendinizi kasmayin
Kbradmrdg Esrasrgn 36+3 de gittim dün biraz erken haftaya bakacağım dedi bir risk görülmüyorsa 37 de dedi
madl41 Esrasrgn 36. Haftada canım 😊 hastanedeki ebe demişti Doğumhaneden korkmuştum alttan bakmıycanız demi dedim hayır 36. Haftada bakıyoruz demişti😊