Happy_momyyy 24+3 haftalığım. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var. İki kere tek kullanımlık ilaç kullandım geçer gibi oldu ama devam ediyo. Temizliğine de önem veriyorum. Günlük ped kullanıyorum iki kere değiştiriyorum günde. Tuvaletten önce ellerim yıkıyorum. Her koşulda temiz tutmaya çalışıyorum ama ne kesik gibi akıntı ne de enfeksiyon geçiyor. Doktor randevuma da var daha. Başından geçen var mi böyle. ?
limoncicegi Happy_momyyy günlük ped çok önerilmiyor canım belki o yüzden geçmiyordur çamaşırını ütüle giy bol su iç sirkeli su ile taharetlen bende de var benim dikkat ettiklerim bınlar
[silindi] Happy_momyyy günlük ped kullanırsan geçmez ki aynı şeyi ben yaptım ama geçmedi Doğum yaptım yine devam etti fitil kullandım ☹️ Geçmiş olsun
nes94 Happy_momyyy canım bende tue belirti akıntıydı oda hep yaşadığım için hiç anlamadım bişey olduğunu idrar testinde cıktı doktor enfeksiyon var dedi söylediği hiçbi belirtiyi yasamadim ilacı kullandım geçer dedi bunlardan birini yaşarsan tekrar gel dedi olmadi ilerleyen haftalarda sağ kasığımda sürekli sanci oluyodu artık dayanılmaz hale geldi acile gittim daha önce idrar enfeksiyonu olduğunu fakat belirti yaşamadığını soyledim tekrar test yapıldı ve yine enfeksiyon cıktı tek doz yine kullandım 3 gün sonra sanci tekrar tekrar girmeye başladı bu defa kadın doğum doktoruma gittim kullandım ama 3 gün sonra sancıları yaşıyorum dedim normal ilaç verdi kutuyu bitirdim geçti
Zulubik Happy_momyyy kesik akıntı mantardan dolayı muhtemelen canım. Arkadaşların da dediği gibi günlük ped sağlıklı değil Canim. Kullanacaksan da natra care'in organik pedlerini kullan. Ama en sagliklisi gün içinde çamaşırını değiştirmek. Çamaşırlarını tek başına 60 derecede yıka. Ağ kısımlarını da ütüle.
Ruyapakkan Ben 23+5 haftalığım w6. Haftadan beri benimde geçmiyor. Benim doktorum idrar kültürü testi istedi temiz çıktı bol su içerek atıcaksın dedi. Bir de tavsiyem ped değilde peçete koyun o daha fazla tetikler çünkü. ☺️
Happy_momyyy [silindi] günlük ped kullanmaya yeni başladım zaten bırakırım o zaman. Da, temiz de tutturuyorum hani. Bakalım insallah geçer ya. Teşekkür ederim
[silindi] Happy_momyyy canım doktora git fitil veriyor şimdi bez kullan pamuklu yada havlu kağıdı ütüde ısıt koy istediğin kadar temiz tut illet birşey şimdi birşey değil ama ilerleyen zamanda fazlalaşıyor ben kaşıntıdan dışarıya çıkmak istemezdim gece gündüz kaşınıyordum her gittiğim yerde lavabodan çıkamıyordum nasıl kanıyordu sirke karbonat deneme Daha kötü yapıyor herşeyi denedim ben
SBY01 Happy_momyyy eger vajinal enfeksiyonsa anca fitil yada kremle geçer. Eczanelerde alabilirsin bunun kremlerini vs reçete gerekmiyor bunun için. İdrar yolu enfeksiyonuysa çok cay iç ve ayaklarını sıcak tut. O zaman geçer inşallah. Ama eğer enfeksiyon ilerlemişse o zaman ancak doktorun yazdığı ilaçlarla geçer. Geçmiş olsun.
Happy_momyyy SBY01 hamileliğe bağlı şeker çıktı. Ayaklarım cayır cayır yanıyo. Ben soğutuyorum daha ama kramp tetikliyor bunun icin de magnezyum alıyorum ama artık kesin eminim ped kullanmicam
Zehraszehra Happy_momyyy Happy_momyyy bende ta en başından beri vardı ilaç kullanıyorum 2 3 hafta sonra bi daha şuan 36+2 haftadayım doğum için gün sayıyorum hala enfeksiyonum var bolca su iç kasılma varsa doktor magnezyum vermiş olabilir onu kullan ve ayaklarını sıcak tut bazı hamileliklerde dokuz ay sürebiliyormuş geçmiş olsun
Happy_momyyy Zehraszehra ayaklarımı sıcak tutamıyorum maalesef. Hamileliğe bağlı şeker çıktı. O yüzden ayaklarım cayır cayır yanıyor zaten. Daha çok soğutuyorum ayaklarımı. Kramp icin de magnezyum var içiyorum onu da. Teşekkürler 🍀🌸
Esrasrgn Happy_momyyy günlük ped kullanma canım. Enfeksiyonun başlı başına sebeplerinden biri o pedler. Günde 2.5 lt su iç geçecektir. Su kesin çözümü her gün düzenli iç geçer
Happy_momyyy Esrasrgn en az 3 litre içiyorum zaten basen geçiyor bile ama ped konusunu düşünmek gere sanırım. Kullanmasam daha iyi galiba
Tovishka Natracare organik pamuklu pedin üstünde jinekologların önerisidir yazıyor, saf organik pamuk diye biliyorum ben de onu kullanıyorum, doktoruma da söylemiştim kullan demişti.