Rahime83 Anneyimmmmm banada bakarmısınız benim 1983 06 /eşimin 1981 Ocak 18 son adet tarihim 23 Şubat tşkler
Lindam Zerefshan doktor bize bunu vermişti o yüzden onu atmıştım ama öğrendik zaten sonucu erkek olcak inşALLAH
Yesimgcl Anneyimmmmm kız çıktı bugün erkek olsun kız olsun fark etmez sağlıklı olsun önemli olan o teşekkür ederim 🥰
Mucizem91 Yesimgcl canım hayırlı olsun 😍 kaçıncı haftada ögrendin bana da kız dedi doktor ama net degil degişebilir dedi şimdi 17 olduk cuma günü kontrolüm var netleşir mi ki 🤔
Yesimgcl Mucizem91 16 haftamdayım geçen sefer gittiğimizde bizimde net belli değildi kız gibi demişti bu sefer gittiğimizde net olarak kız dedi
kevser29 Lindam bence erkek... ilk resimde bakın ufak beyaz bi leke var çizgi şeklinde enine olursa o çizgi kız dikine olursa erkek bence sizin bebeğiniz erkek. Öncelikle sağlıklı olsunda tabii ki
Lindam kevser29 evet erkek 😊 14 haftalıkken atmıştım bu resmî o zaman bilmiyorduk şimdi 18 haftalığız 😊🙏🏻 Hepimizin beneklerine sağlık versin rabbim ♥️🌸🤗