FahriyeztrkYcel Merhaba kızlar ilk kalp atışlarını 7.haftada duydum doktorum 3 hafta sonra yine gel dedi 10.haftama denk geliyor ama ben acaba 2 hafta sonra mı gitsem diyorum ikili testte denk getirsem diye sizce ne yapmalıyım?
NaimeYilmaz FahriyeztrkYcel devlette yaptırmak ıstıorsan 8-9 haftanda hemen git ama özelde sorun olmaz zaten 12.haftada bakıorlar daha erken olmuyor
Eda16 FahriyeztrkYcel 11. Haftana denk getir bence 11 hafta ve 14 hafta arası yapılıyor zaten sonucun çıkması da 2 hafta sürüyor .🌸
Nuranaliayaz1 FahriyeztrkYcel bence 12 haftalıkken gidin,bende 7+4 de en son gitmistim doktor 12 haftalıkken gel dedi
Cancancan FahriyeztrkYcel 12 haftada gitmek mantıklı bence bir sorun olmadığı sürece hem cinsiyet de öğrenebilirsin belki Zaten bir hafta sonra sonuç için tekrar çağırıyor ultrasonda iyice belli oluyor o zamanda elleri ayakları falan
FahriyeztrkYcel Eda16 3 hafta sonra gel demesinin bir sebebi varmı bilemedim 10.haftada ,gitmişken ikili testte denk getiriyim de diye düşünüyorum da ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum bazı şeyleri
Didemalkanendik Ben en son 8 hafalıkken gittim 12 haftada gel dedi ama bilemedim belki kontrol amacıyla çağırmıştır bence git yine de