Handeyldzzz Kizlar cinsiyetii ne zaman öğrendinizz ben 10+2yim ve 12.haftada doktora gidicem acaba doktor söyler mi yoksa bu söylemesi doktora göre degisiyo mu sizin kacinci haftada belli olduu ☺️
G15 Handeyldzzz benim ikili tarama testinde erkek olabilir dedi . 15+4 de erkek olduğunu gördük canim
Dmlakkayaa Handeyldzzz amin canım benim hepimiz sağlıkla ve vakitlice kavuşalım bebişlerimize inşallah . İnşallah sen de gittiğinde öğrenmiş olursun . Anneler hisseder genelde içine doğan oluyor ben hep erkek hissetmiştim öyle de oldu :))
Fatma0534 Handeyldzzz erkekse erken belli oluyo yada garantisi doktorlar ancak o haftalarda soyluyo hakkinizda hayırlısı olsun ve bebis in sağlıklı olsun zaman nasıl geçiyor anlamiyorsun bile bende senin gibi diyordum şimdi 34 haftalık oldum bu ay sonu dogurucam 😂😂
Handeyldzzz G15 benim doktor ikili tarama yapmiyo galiba 12.haftada gel ilaclarini degistirelim dedi baska bisey söylemedi 🤔
Handeyldzzz Fatma0534 hayirlisi canimm sende sagsalim al kucagina insallah bende umarim zaman ne cabuk gecti derim 🤗
G15 Handeyldzzz yok canım mutlaka yapcak bana da yapacağını söylememişti gitti 2 test için kan verdim . Sadce kan veriyorsun zaten .
[silindi] Handeyldzzz size tahmini ve belli bir yüzdesini söyler fakat net olmaz. 16. Haftadan sonra netleşir (o da gösterirse). Bana doktorum 11 haftalık iken bakıyordu ben net olmadan söylemeyin dedim o zaman bir ay sonra gel netleştirelim dedi doktor:)