Cansudemirel Az önce uzanıyodum soluma yatıyodum hatta bi an sol kasığıma bıçak batıyo gibi olsu ve karnım böyle oldu. Normal mi bu 🙄 31 haftalığız. Evde yalnızı panik oldum ilk gebelik 🙄
Mervehayat12 Cansudemirel kızımı 34 hastalıkken dogurdum evde suyum geldi hiç beklemediğim bir anda :)
LinaPrenses Cansudemirel bgun bnm bebekde cok toplniyo korkuyom ama 36 +3 olduk biz ALLAH yardmcmz olsn
Betttt Cansudemirel 32. Haftadayım benimde arada böyle oluyor hatta bugün yine toplandı eşime gösterdim oda şaşırdı😂 korkulucak bisey değildir insallah.
Cansudemirel Mervehayat12 karnımın sol tarafı resmen yumurta gibi daha şişikti geçti yataktan kalkınca ama 😏
Cansudemirel Mervehayat12 yalancı kasılma dediğimiz mi yoksa doğum çok mu yakın 😏 korkuyorum böyle olunca daha 2 ay var 😏
Emineuras Cansudemirel gayet normal hareket ediyor ben 38 oldum ve hala karnimin bi tatafi gunde bi kac defa daha siskin oluyor 30. Haftada basliyor genelde
Mervehayat12 Cansudemirel resmî açamıyorum :6 Ecmelinannesi zayıf olsaydı alıcaklarmış ama 2-2.500 falan mesela
Arzumurkmez Cansudemirel benim karnım bebek hareket ederken sık sık böyle oluyo ve yeni bi durum değil bu bi kaç haftadır var. 32+3 üz şu an. Herhangi sıkıntılı bi durum olduğunu sanmıyorum
Scb Cansudemirel 30 haftalığım benim 19.haftamdan beri böyle toplanma oluyo kasılma oluyomuş düzensiz olduğu için dr sorun değil dedi düzenli olursa sıkıntı
Deletedmom139 Cansudemirel 34 haftalıgız benim de bu aralar çoķ sık olmaya başladı nefes almak da zorluk cektim.
Pelin86 Kuzular öyle rahat ediyor demekki 😊😊😊benimkide hep yamuk duruyor kasilmam ve agrim vardi megnezyum yazdi doktor rahat ettim . Yine doktora gözükmekte fayda bazilari erken dogum yapabiliyormuş .