kelebek12345 günaydın hacamat için erzurumda,
nurcan hanim: 0537 951 89 12
saliha hanim: 0553 238 65 78
Nurcan hanım daha tecrubeliymis eve de gelebiliyormuş, saliha hanim biraz daha acemiymis ama daha maneviyatlı bi insanmış siz isterseniz arayıp fikir alın bu konuda hangisinin yardımcı olabileceğini düşünürseniz ona göre karar verirsiniz . Ucretlerini de bilmiyorum.Bu iş dualar okunarak yapılıyo sizde yapan kiside abdestli oluyorsunuz. Biz öyle yaptık şifayı ve evladinizi verecek olan rabbim elbette. en kısa zamanda normal yollarla kavuşursunuz inşallah bebeğinize🤲🤲 kararı verecek olan elbette sizsiniz ve nasibiniz de ne var allah bilir ben 3 defa tüp bebek deneyip negatifi gördüm hiç kolay bi süreç değil sla doktora ve hastaneye söyleyecek sözüm yok herkes isini gayet iyi yapıyo , ilk denemede ikiz bebek sahibi olan cok cift gordum orda, tamamiyle nasip kısmet işi. aşılamanın tek farkı yumurta toplanmiyo, ama yine yumurta geliştirici iğneler felan alıyorsunuz, inşallah hiçbirşekilde tedaviye ihtiyacınız kalmadan bebeginiz olur allaha emanet olun ,hayırlı günler . Uzun oldu hakkınızı helal edin